Okei, jeg skal ikke juge.. Denne bloggen er kanskje ikke for de som vil ha de beste mattipsene som går på sunnhet og minst kalorier.. Tror kanskje begge disse «tipsene» er fulle av både sukker og fett, men pytt pytt. Dette her er hva jeg syns er godt, dette er hva jeg spiser.. Etter skolen er jeg alltid sliten og ender som regel opp i sengen der jeg sovner i ett par timer. Derfor spiser jeg ofte, og kanskje ikke så veldig sunt. En av mine favoritter er iallefall denne salaten! Ææ, får helt vann i munnen av å tenke på det, selvom jeg faktisk nettopp spiste den! Haha, for dere som vil ha oppskriften på denne, finner dere den HER!  Så over til det litt mer søte.. Jeg har ett enormt søtsug når det blir kvelden og istede for å kaste seg over sjokoladepålegget i skapet pleier jeg å ta meg en kopp kakao! Med krem og sjokoladebiter såklart, smaker himmelsk og selvfølgelig søtt. Haha ♥ Deretter setter jeg meg som regel ned med en bok, men nå må jeg fly på treningen til moteshowet jeg skal gå! Er allerede forsinket. 
Outfit innlegget kommer imorgen tidlig istede, ha en fin kveld videre! 

-A9 

25 Responses to Mattips etter skolen!

  1. Hei!! Var du med i et program for lenge siden hvor du var den i familien som skulle styre alle pengene i en måned?? Ææ, haha, mener å huske at det er deg😚 klem

  2. Anniken, du er nydelig og bloggen din er min favoritt blogg!! Kunne du kommentert det nye innlegget mitt!<3333 Og forresten, det er noe jeg må spørre deg om på mail på blogsoft. Er det greit, kan du svare meg der?

  3. Jaaa, endelig en som ikke bare blogger om sunne oppskrifter og havrepannekaker! Haha, godt det finnes slike folk også 😀

Leave a reply