Skjerf: 1299 kroner (må ha!)  / Genser: usikker / Bukse: usikker / Sko: 1499 kroner


Genser: 999 kroner (måtte bare ha denne!) / Veske: 2499 kroner


Genser: 799 kroner / Bukse: usikker


Jakke: 1300 kroner (må ha!) / Skjerf: usikker

Skjerf: 499 kroner (måtte ha) / Jakke: 1399 kroner (måtte ha)  / Sko: 1499 kroner / Bukse: usikker / Lommebok: usikker

Det er mange som har spurt meg om hva jeg anser som min favoritt butikk, og da tenkte jeg å fortelle dere om denne. 
Min favorittt butikk ligger midt i Drammen sentrum og blir kalt Ma Vie ! Denne butikken har ALT, altså hadde jeg hatt 100.000 mer å rutte med hadde jeg gått helt amok her inne, de som jobber her er jo nødt til å bli blakke etter første lønning! Haha. Så, det som er så flott med denne butikken for dere som ikke bor i nærheten av Drammen.. De sender alt av klær rett i postkassen din! Så ja, nå kan dere gå amok dere også. De som jobber der er så utrolig koslige, å de hjelper dere gjerne med å finne det dere har lyst på. Selvfølgelig har de jo mye mer enn hva som er på bildene her, så om dere vil ta en enda nøyere titt på butikken kan dere se på facebook siden deres HER.  Husk også at de har begrenset med varer, så det er første mann til mølla! Jeg vet iallefall hvor jeg skal tilbake etter Paris turen, jeg har jo forelsket meg i ett par skatter til som jeg er nødt til å få med meg hjem! Så alt dere trenger å gjøre om dere finner noe dere har lyst på er å kontakte de på melding! Rett på facebook siden deres, enklere blir det ikke!
Om dere lurer på hvilke størrelser jeg har i hva på bildene over er det bare å spørre i kommentarfeltet! 

Kontak for kjøp gjør dere: HER

-A9

35 Responses to Min favoritt butikk

  1. Du er sååååå pen!!!! Er bare noe jeg lurer på… Håper du ikke føler at jeg mener det frekt for å spørre.. men er det ikke litt kleint med deg og mikkel sammen i frankrike når det er slutt?? Hvorfor ble det slutt egentlig? Virka som dere hadde det så bra!! 🙁

  2. Er den jakka for 1300 kr en god vinterjakke? Eller blir det litt for kaldt å bruke den, tror du?:) Er på utkikk etter noen fine vinterjakker som ikke har så stive priser, skjønner du:)

  3. det der er jo ikke en gang litt dyrt, det er ekstremt dyrt. og nesten bortkastede penger spør du meg, det er jo ikke «må ha» på mesteparten av det der…

Leave a reply