MIN FAVORITT TANNBLEKING!

Et ofte stilt spørsmål her på bloggen er om jeg gjør noe med tennene mine, ikke at jeg akkurat smiler noe voldsomt på alle bilder, men spørsmålet eksisterer! Haha, så derfor tenkte jeg å vise dere hva jeg bruker, for ja.. Jeg bruker faktisk noe! Jeg har vist denne en gang på bloggen før, og jeg bruker den fortsatt. Innlegget er heller ikke sponset, just so u know. Dette har jeg kjøpt og betalt selv. Ikke minst brukt i flere år. Jeg elsker denne tannblekingen , og det er få ting som faktisk gir en effekt. Hørt om «Smilelab» før? Jeg føler det er denne alle hører om, og den suger. Ikke bare er den piss dårlig, men den smaker også helt forferdelig. Jeg klarer bare ikke ha den i munnen.. Denne? Smaker nada, og jeg kan sitte med den så lenge jeg vil 

MIN FAVORITT TANNBLEKING!

Sånn ser de ut! Den lange er til de øverste tennene, mens den nederste er til.. ja, de nederste tennene. Du tar de rett på, og bretter den lille tippen som er igjen rundt og bak tennene dine. Enkelt og greit. Jeg pleier forresten å alltid pusse tennene først!

MIN FAVORITT TANNBLEKING!

– Jeg bruker de 1 gang hver 2-3 uke ish, i 15-20 min –

MIN FAVORITT TANNBLEKING!

Hvitt smil på 1, 2, 3 – så ja. Noen ting fungerer! Du finner de: HER

MIN FAVORITT TANNBLEKING!

· DENTWAY WHITESTRIPS ·

Så disse fantastiske greiene finner dere HER! Dere må forresten ikke ta utgangspunkt i de voldsomme bildene dere ser på nettsiden, forstår at de kan være smålig lite troverdig haha. Men de funker supert! Jeg pleier som regel å bruke de hver 2-3 uke, men det er fordi jeg har oppnådd det resultatet jeg selv vil, så dere må gjerne gjøre det oftere. Tror ikke det er noe fasit på det hele. Føler det ikke er så ofte jeg viser dere personlige skjønnhetstips så kanskje jeg skal starte å gjøre det? Jeg har forsåvidt ganske mange når jeg tenker meg om. Sånne små triks kanskje ikke alle vet om, så rop ut om det er noe dere er interessert i å ha mer av! Jeg gleder meg forresten til å fortelle dere hemmelighet nummer 1, av 3 nå på søndag. Haha, gud jeg har holdt disse 3 hemmelige lenge nå, men skal sagte men sikkert få lov å slippe løs! EXCITED!

Dentway whitestrips finner dere: HER

 

MIN FAVORITT TANNBLEKING!

7 Responses to MIN FAVORITT TANNBLEKING!

  1. OH MY GOD!!! ja!! bloggere som skriver at smilelab er bra, den er driiitdårlig!!! Denne tannblekingen bruker jeg også (kjøper på ebay), men får ising i tennene hvis jeg bruker den for ofte, men man må lide for skjønnheten!:-):-)

  2. Burde prøve miswak.no, tannbleking uten å slite på emaljen, enkel og morsom å bruke er den også, storfornøyd!

  3. Vennene mine alltid reiser til tannlegen i Polen, fordi det er mye billigere. Siste gang reiste jeg med dem og bestemte meg for å ta en behandling med tannbleking Utmerket effekt. Alle ønsker å vite hvor jeg har gjort det. Det hadde kostet meg litt forresten, og jeg hadde muligheten til å utforske byen.

Leave a reply