Mange som har spurt om jeg kan legge ut Spotify listene mine, vi kan jo da starte med en av de. Denne har hjulpet meg igjennom både godt å vondt, rart å si om musikk, men det er sant. Kors på halsen. Jeg elsker denne listen og jeg føler nesten at den beskriver meg, den er liksom meg, lagd av meg. Det er snart høst, og jeg gleder meg mer enn noengang. Jeg lurer på om det fins ett eneste menneske her i verden som er enda mer glad i høst enn det jeg er. For da er jeg lykkelig, når høsten kommer så er JEG lykkelig. Jeg elsker morningene med små frostdråper på gresset, den altfor kjølige luften, solen som skimter opp bak fjellet og bladene som lyser opp dagen i sin egen fargekollasj. Jeg bruker tid, tid til å få med meg alt rundt meg, puste inn luften og forgude den lille tiden av året. De gigantiske skjerfene tuklet rundt halsen så man nesten drukner, de varme termosene med te som varmer fingertuppene mine i det jeg går til bussen, lange kvelder med film under en god dundyne og god musikk. Selvfølgelig.

-A9                                                                                        

13 Responses to Min fineste Spotify liste!

  1. Føler virkelig at jeg kjenner deg på en eller annen måte, skulle gjerne ha truffet deg en gang i fremtiden<3 Digger bloggen din

Leave a reply