English: my skin care routine

DÅRLIG HUD TÆRER PÅ SELVFØLELSEN

Heii søte. I dag føler jeg meg så mye mer lett til sinns, og det rare er at jeg har latt være å sjekke kommentarene deres på en stund. I frykt for å gjøre hele tankegangen min enda mer down. Vel, det var ikke akkurat noe å frykte. Jeg klarer ikke fatte og begripe at dere i det hele tatt gidder å bruke tid på disse fine kommentarene deres. For de betyr veldig mye for meg. Det er mye forandring i kroppen min om dagen, og det er for det meste fysisk. Jeg har begynt å trene, jeg liker ikke å bruke sminke, og jeg har virkelig endret oppfatning av stygt og vakkert. DET dere, er veldig rart for meg, og veldig freaky. Jeg har så mye å si om det hele at jeg vurderer å lage en videoblogg til dere hvor jeg snakker om dette med sminke.. Vil dere det? For det er ganske små endringer som skal til, for at du kan se ganske fresh ut uten sminke. Og det er kanskje disse tingene jeg endelig har funnet ut av, og veldig veldig gjerne vil dere med dere, step by step. Anyway! Flere som har spurt etter hudpleie rutinen min i det siste, og det skal jeg så klart vise dere! Etter masse reaksjoner på kremen “skinfood” og at jeg brukte denne i ansiktet kan kanskje være grunnen til at jeg hadde en god del kviser i ansiktet. Men, det har nok vært flere faktorer enn det. Kort fortalt. Etter jeg begynte med disse produktene forsvant kvisene jeg har hatt i hele 2 år.. For huden min har vært fin hele livet mitt.. Men når jeg fylte 19 år gammel brakk huden min helt, grusomt. Det er nesten som et lite fengsel å ha dårlig hud, virkelig. Ikke at jeg retusjerte eller gjemte meg vekk, men den selvfølelsen av å ha dårlig hud.. Den er virkelig ganske skadelig, og det er også kanskje en av grunnene til at jeg er veldig takknemlig for å kunne gå uten sminke om dagen.

// Hey sweeties! Today, I feel so much more easy to mind and the strange thing is that I have not been able to check your comments for a while. In fear of making my whole mindset even more down. Well, that was not exactly something to fear. I can not understand that all you bother to spend time on these nice comments. Because they mean very much to me. There is a lot of change in my body during these days and it is mostly physical. I have started training, I do not like to use makeup, and I have really changed the way I see ugly and beautiful. That is very strange to me, and very freaky. I have so much to say about it all that I’m considering making a video blog to you where I’m talking about this with makeup .. Do you want that? Because there are quite a few changes that make you look pretty fresh without makeup. And maybe these are the things I’ve finally figured out.. Anyway! You have asked about my skin care routine lately, and I will ofcourse show you! After lots of reactions to the cream “skin food” and that I used that in my face, gave me pimples. However, there may have been more factors than that. My skin have actually been really pretty my whole life but when I reached the age of 19, my skin just.. fuck. It’s almost like a little prison to have bad skin, really. Not that I retouched pictures or was hiding away, but the feeling of having bad skin is not something I want for u guys. And let´s face it.. We all have been there //

STEP 1: CLEAN YOUR SKIN RIGHT

Det er fort gjort å glemme seg når man har oppnådd fin hud igjen, og det har jeg fått lære etter at jeg faktisk fikk et lite breakout her om dagen. Jeg tror jeg har innbilt meg at hvis jeg har fin hud, trenger jeg heller ikke rense den lenger. W R O N G. Tydelig må jeg bøye meg litt for at hudprodukter også er viktige uansett dårlig eller god hud. Erborian er et merke jeg kom over etter jeg begynte å bruke deres cc cream som jeg har skrytt mye av. En ting er sikkert, og det er at disse produktene har gjort noe med huden min. Dette og en fuktighetskrem jeg skal vise dere lenger ned her. Hehe, klarer ikke fortelle om det ene før jeg må fortelle om det andre #gira. Det første jeg gjør er å bruke “solid cleansing oil” i tørt ansikt, enten du har på deg sminke eller ikke. Masser denne inn i huden og skyll av med lunket vann. Nå kommer du til å merke at ikke alt går av, og at det klumper seg på huden. Da tar du Erborian sin “bar” med ekte kull. Denne påfører jeg med kosten deres spesielt laget for dette og masserer det utover huden. Så skyller jeg alt av og jeg har fått av alt av rester også (ps, kull er ikke godt å få i nesa, dette er sterkt)!

(dette er ikke reklame) Erborian cleansing oil: HER / Erborian charcoal bar: HER

// It’s easy to forget that when you’ve achieved nice skin again, you don´t need anything.I think I’ve imagined that if I have nice skin, I do not need to clean it anymore. wrong. Clearly, I have to bend a little because skin products are also important, regardless of bad or good skin. Erborian is a brand I came across after I started using their cc cream which I have braged a lot of. One thing is for sure, and it is that these products have done something about my skin. This and a moisturizer I will show you further down here. Hehe, can not tell you about one thing before I have to tell about the other #excited. The first thing I do is to use “Solid Cleansing Oil” in dry face, whether you’re wearing makeup or not. Massage this into the skin and rinse off with lukewarm water. Now you will notice that everything does not go off and it clings to the skin. Then you take Erborian’s “bar” with real charcoal. This I apply with their brush and massage it to the skin //

STEP 2: BEDS + SKIN = BREAKOUTS

Det hjelper ikke å stå opp på morgningen for å putte på ny sminke. Tenk at du har rulla deg i mens du sover, hehe. Ikke nok med sikkel, hvis du sover slik som meg. Når jeg våkner om morgningen og har hatt på meg sminke dagen før bruker jeg Farmacy sin “New day” som er et pudder med små korn som renser huden din. Den er utrolig mild og blir omtrent melk når du blander den med vann. Utrolig god!! Om jeg ikke har hatt på sminke dagen før bruker jeg “rose toner” fra merket Fresh. Denne tar jeg på en bomullspadd og fjerner smuss fra ansiktet. Den har ekte roseblader i seg!!

Rose toner: HER / New day: HER

// You can´t just get up in the morning and put on new makeup. Imagine you’re rolling while you’re sleeping, hehe. Not just sickle, if you sleep like me. When I wake up in the morning and have been using makeup the day before, I use Farmacy’s “New Day” which is a small-grain powder that cleanses your skin. It is incredibly gentle and becomes milk when mixing it with water. Incredibly good !! If I have not used makeup the day before, I use “Rose Toner” from the Fresh brand. This I take on a cotton pad and remove dirt from the face. It has real rose petals in it!! //

ansiktshåndkle mitt finner dere på KID

STEP 3: HYDRATION AND MOIST

Sist men ikke minst, fukt!! Dette er kanskje noe av det vanskeligste å finne der ute. En krem som gir deg fukt, men ikke ødelegger huden din enten med tørrhet eller fett.. Jeg tror jeg har funnet den! Eller.. vel, jeg har aldri vært borti noe bedre. Denne fra Embryolisse er helt fantastisk. Jeg bruker den hver eneste dag, morgen og kveld. Huden min har aldri vært bedre. Oog det beste av alt? Du kan kjøpe den i Norge haha.. Dette fant jeg ut nåå, når jeg prøvde å finne en link til dere. De selger den på Coverbrands, lol!! Jeg har drevet å bestilt denne fra utlandet.. Det andre produktet jeg bruker er en solkrem fra Farmacy, og nei du blir ikke bleik!! Solkrem er viktig, og jeg kommer ikke til å få en eneste rynke så det så. Denne gir deg også litt glød, og jeg bruker den hver eneste dag.

Embryolisse: HER / Green screen: HER

// Last but not least, moisture !! This is perhaps one of the hardest things to find out there. A cream that gives you moisture, but does not spoil your skin either with dryness or fat .. I think I’ve found it! This one from Embryolisse is absolutely amazing. I use it every single day, morning and evening. My skin has never been better. And the best part? You can buy it in Norway haha ​​.. This I found out now, when I tried to find a link to you. They sell it on Coverbrands, lol !! I have always order this from abroad .. The other product I use is a sun cream from Farmacy, and no you will not bleach !! Sunscreen is important, and I’m not going to get a single wrinkle hehe. This also gives you a little glow, and I use it every single day //

23 Responses to MIN HUDPLEIE RUTINE

 1. Har dessverre ikke klart å få bukt med alle hudproblemene mine ennå, men noen viktige ting som jeg har erfart:
  – Alltid test ut nye produkter på et lite område for å sjekke om man reagerer på det eller ikke. Veldig kjipt når det i de fleste tilfeller ikke vil føre til en stor reaksjon, men har selv påført et nytt produkt på halve siden av haka og våknet med rød, kløende hud dagen etter, og da var jeg glad for at jeg kun hadde holdt meg til et lite område.
  – Ikke innfør for mange nye produkter av gangen, for hvis man får verre hud, er det vanskeligere å finne “synderen” av dem. Rens og fuktighetskrem er et greit førstesteg når man er ny med å sette opp en hudpleierutine.
  – Ulike mennesker reagerer på ulike ingredienser, selv “snille” ingredienser kan gjøre huden verre. Anbefaler å holde et øye med ingredienslista til produktene man bruker, da finner man kanskje ut hvilke ingredienser som er optimale for en, og hvilke som kan gjøre ting verre. Cosdna.com har ingredienslister til veldig mange produkter, samt en tabell som viser hvor sikre eller usikre hver enkelte ingrediens er til problemhud.

 2. Thank you! I have been debating on whether or not I should try the solid cleansing balm, but I think I’ll try it! Also, I’m glad you are feeling better about your blog!

  • skjedde ingenting, men tror den bare ga meg litt dårlig hud i ansiktet!! Men bruker den på kropp fortsatt:)

 3. Kjenner meg igjen i hudproblematikken din, og kan anbefale The Organic Pharmacy sin Double Rose Ultra, dersom du er nysgjerrig på å prøve en ny hudkrem. 🙂 Gjerne sammen med serum/olje. Et annet tips er Oskia Bedtime Beauty Boost – den beste nattkremen jeg har testet. Dyr, men fantastisk drøy, og en krem jeg tar meg råd til selv på studentbudsjett.

 4. Har noen spørsmål for meg som må ha alt inn med en teskje :’D
  -Hvordan er det å bestille fra Sephora? Trygt/Dyrt/Mye ekstra frakt??
  -Bruker du embryollise både dag og kveld?
  -Når bruker du solkremen? Erstatter den da embryollise?
  Takk på forhånd <3

  • Jeg bestiller ikke derifra, kun kjøpt på reise! 🙁
   Bruker kremen natt og dag! <3
   Bruker solkremen over!

 5. Hei! Jeg kjøpte hudpleieproduktene til Erborian etter at du anbefalte de, og de fungerer virkelig helt supert! Skikkelig gøy å teste ut noe helt nytt, i tillegg til at huden min ser så fin og frisk ut nå. 🙂

  Men jeg lurte bare på en liten ting… og det er hvor du fikk tak i den lille boksen til å ha såpestykket i? 🙂

  Ha en fin kveld <3

  • åh så gøy å høre.. hm, den er jeg litt usikker på hvor jeg fikk fra…jeg tror kanskje det faktisk var en q-tips boks haha

Leave a reply