Som sagt er det veldig mye som skjer om dagen, jeg får ikke en eneste pause. Men av en grunn, trives jeg med det. Jeg liker å stresse og jeg føler at jeg får gjort noe. At jeg også er til nytte innimellom (he-he). Så tenkte jeg skulle fortelle dere litt hva som skjer om dagen, hvorfor det er så hektisk! Når jeg egentlig har 200 ting å blogge om, så var det denne tiden da dere. Den som alltid løper fra meg. Heldigvis er dette bare over en liten periode, og på fredag, ja da har jeg tid til bloggen igjen.
Buskerud Storsenter:
collage12

Jeg småjobber for både buskerud storsenter og magasinet i Drammen. Noe jeg trives veldig godt med. På buskerud, kler jeg på utstillings dukkene på senteret. Noe som er veldig gøy, da jeg får gå rundt å plukke det jeg vil selv. Jeg får gjort det jeg elsker å gjøre, nemlig å sette sammen klær. Men noen ganger dukker det litt mer opp. Jeg går  både moteshow for dem og småjobber som ?nissejente?, ?pikkolo? og ?Serverings jente?. Når det er spessielle anledninger på senteret. Så mange herlige mennesker får jeg møte, husker dere dagen før morsdagen? Da gikk jeg og en venninde rundt å delte ut roser i pikkolo drakter på senteret, å jeg skal love dere, man møter mange fine folk. Å jeg blir glad av å se av at en så liten ting, lyser opp en person. Mer skal ikke til. Men bare tanken på at vi er der. Fikk til og med hilse på noen søte blogglesere! Veldig koselig!

Spessielt fikk jeg mye oppmerksomhet av en gammel mann, da jeg ga han en rose spurte han om han kunne lese et dikt for meg.. ?Jeg vil gi deg 8 roser, 1 fordi du er så pen, 1 fordi du er så god?.? Så husker jeg ikke helt resten fordi jeg rett og slett ble helt satt ut, til han sa ?Så var det den 8ende rosen, den vakreste av dem alle. For det? Det er deg.  Herregud, gift deg med meg.
Magasinet:
collage34

Så har vi Magasinet i Drammen. Det er her jeg har tilbrakt de siste dagene mine, og idag var jeg ikke hjemme før halv 11! Da hadde jeg vært borte siden klokka 7 på morningen idag. For her er det klart for brudeshow! Noe som er utrolig gøy, det er så mye ?trøkk? haha, artig ordvalg ja. Dere skjønner.. Så er jeg jo så heldig at jeg får bli med å bestemme litt hva de andre skal få gå med. Så da er det inn i butikker å sette sammen det perfekte antrekket. Fordelen med det er jo at jeg får velge selv hva jeg skal gå med! Så jeg er veldig heldig, som får bli med på dette. Å det setter jeg veldig stor pris på. Det er dette jeg liker å gjøre.

collage123

Så da må alle komme på Magasinet imorgen! Blir supergøy, haha. Jeg skal til og med DANSE, åjadda. Annikens ferdigheter skal settes på prøve. Så det kan bli morro.Uansett gleder jeg meg masse, så håper jeg jo å se noen lesere der. Å om dere har lyst, er det bare å komme å si hei! Jeg biter ikke!!

Så all ære til min tante, som gjør at jeg får bli med på alt dette. Evig takknemlig. 

-A9

Leave a reply