CLASSIC PETIT BONDI – THE PERFECT SUMMER WATCH ?

Sommeren er for fullt i gang, og i går fikk jeg denne vakre i posten! Daniel Wellington har kommet med en helt ny style som heter “classic petit bondi” og har en hvit lærreim. Hvor fin er ikke denne? ? Tror virkelig at dette er min nye favoritt av alle DW klokkene. Den passer til alle mine sommerlige outfits, og slik som en veske føler man at man kanskje burde eie en lys og en mørk. Jeg har funnet den perfekte lyse klokken, og på brun hud er den bare enda finere. Like mye som med en hvit lang kjole, til noe litt mer edgy. Den kommer i sølv, og rosegull! Jeg personlig synes denne i rosegull er stunning, og fikk en del komplimenter for den i går også!
Så det er alltid morsomt. Som vanlig skal dere også så klart få en rabattkode!

"ANNIJOR15" gir dere 15% rabatt på denne nydelige, og den kan dere finne: HER

 

13 Responses to MIN NYE FAVORITT

  1. Hei! Vet du har skrevet om dette mange ganger før, og er sikkert litt lei av disse spørsmålene. Men, jeg har slitt i et par år nå med dype depresjoner som kommer og går (de er veldig tunge..) og mye angst, som jeg egentlig har funnet ut at er der selv når jeg ikke er deprimert. Angsten går først og fremst på det at jeg alltid føler at jeg må “prestere” på alle områder (skyldes nok igjen usikkerhet), og gjør meg innmari FJERN! Kjente du noen gang på den “fjernheten” da du var angstfylt/deprimert? Er så utrolig ubehagelig å ikke være helt tilstede her og nå. Jeg får hjelp så det kommer nok til å ordne seg, men er alltid hyggelig å høre om noen som har gått gjennom noe lignende og har det bra den dag i dag. Setter veeldig stor pris på tips <3

    • Jaa, men blir veldig fjern. Man mister jo litt kontakt med seg selv og ikke minst med omverdenen. Husker jeg slet mye med ekstensiell angst også, at man rett og slett føler at man drømmer. Kroppen er sliten psykisk, man må rett og slett bare gi det tid. Det er vanskelig å kjempe når man egentlig ikke vet helt hva som er galt. Tid og troen på at det går over. For det går faktisk over, det lover jeg.

  2. Den ringen på pekefingeren din i gull (på samme hånd som klokka)- hvor er den fra? Herregud den er så pen?

Leave a reply