«ABSENCE MAKES THE HEART GROW FOUNDER»

Enda en tatovering.. Hvorfor? Fordi det bare ble sånn. Jeg hadde lyst på en ny, og jeg begynte å søke etter den perfekte igjen. Denne gangen trosset jeg mange, spesielt min mor og far som jeg har lovet å aldri tatovere hals eller ansikt. Uff, jeg er flink til å gjøre det motsatte av hva mennesker krever av meg. Det har bare alltid vært slik. Alle mine tatoveringer er simple, rene og små. Jeg liker linjer og minimalisme. Så det måtte bli en tekst. «Absence». Noe som personene rundt meg kom opp med. De kunne ikke beskrive meg bedre. For jeg er slik. Jeg forsvinner. Noen ganger faller jeg ut av en samtale og må samle meg for å klare å hoppe inn igjen. Mennesker kan snakke til meg, ha en samtale med meg og egentlig hører jeg ingenting. Jeg er absence, jeg får det ikke med meg. Jeg er ikke tilstede. Så da ble det slik. For å minne meg selv på at jeg ofte faller ut. Å ikke minst forklare andre nye mennesker jeg møter at grunnen til at jeg nettopp falt ut står på halsen min, haha. Klisje. Men sant. Veldig sant. Det har alltid bare vært sånn.

Absence - state of being away, or not being present

2 Responses to Min nye tatovering!

  1. Jeg har i det siste hatt lyst på en ny tatovering selv! Jeg vet ikke helt hva jeg har lyst på enda, men jeg er litt i tenkeboksen, så får tiden vise om og hva det blir!;)

Leave a reply