I samarbeid med Gina Tricot

JEANSENE JEG HAR BRUKT I ALLE ÅR

Vi er tilbake i gamle rutiner, skolestart og ikke minst nye jeans! Jeg har et par jeans liggende, som jeg helt sikkert har hatt siden jeg var 14 år gammel.. Jeg nekter å kaste de. Jeg drar de på om og om igjen, og kvaliteten sier sitt. De sitter like fint nå, om ikke finere etter alle disse årene. Så nå som vi er tilbake til hverdagen var jeg nødt til å vise dere disse jeansene i dag! Gina Tricot har et så fantastisk utvalg av så mye BRA jeans. Disse ble med meg hjem etter en liten handletur og jeg elsker cuttet nederst på bena. Ikke minst at de er «sorte» men også litt utvasket og gråe. Nå som høsten nærmer seg med stormskritt er det lurt å få på litt flere plagg enten over eller under. Jeans kan styles på så mange forskjellige måter, og det kan virkelig løfte et antrekk! Dere kan også se mange styles: HER for å få litt inspirasjon til hverdagen med jeans! 

Kristen midwaist jeans: HER / Noelle velvet bralette: HER / Ebba partytopp: HER

ER DU LIKE GLAD I GINA TRICOT SINE JEANS SOM MEG?

14 Responses to MINE FAVORITT JEANS

  1. Helt enig med deg, gina har masse fine jeans, som det virkelig er skikkelig god kvalitet på! Håper du hadde en super bursdagsfeiring i går??

  2. Helt enig! Før brukte jeg kun Dr.Denim og Nowandthen buksene, men det var først da jeg begynte å bruke Gina Tricot sine Mollybukser at jeg virkelig fant noen som holdt både farge og fasong etter mange vask! Pluss at de også er billigere 🙂

  3. Hallo. Kommenterer cirka aldri, men har lest en bok jeg vil anbefale deg, haha. Den heter Steppeulven og er skrevet av Hermann Hesse. Den handler om en mann som føler seg utenfor samfunnet, og ble på en måte en kultroman på 50-/60-tallet, fordi Hesse skriver om både sex og rus på en ganske frigitt måte, som jo var uvanlig da og kanskje fremdeles til en viss grad er. Kanskje noe tung, men en skikkelig bra bok.

  4. Har jobbet på Gina på Gulskogen i flere år og synes det var trist da jeg sluttet fordi da fikk jeg ikke rabatt på jeans lenger. Men, fuck it elsker de buksene og kjøper uten rabatt! Elsker dem <3

  5. Digger stilen din, du er absolutt helt nydelig!

    Lurte på om du kunne fått til å laget en apartment tour, har såå lyst til å se!

Leave a reply