(REKLAME – INNEHOLDER ANNONSELENKER) // English: My last purchases

(annonselenker) Chinos: HER / Dress: HER / Jeans: HER / Sweater: HER

Hei søte dere!

Akkurat nå er jeg på vei til Los Angeles og rett før jeg dro bestilte jeg meg en pakke fra Nelly, tenkte å vise dere what I got: den brune shortsen er enten utrolig stygg, eller utrolig kul! Klarer ikke bestemme meg og kjenner jeg må få stylet den litt selv. Den sorte kjolen virker som noe jeg faktisk kunne gått i på en bar i New York, men også på stranden.. Haha. Jeansene er jeg helt forelsket i og fant da jeg var på shoot i Stockholm, det var altså disse jeg hadde på meg. Jeg måtte faktisk søke de opp i pausen, de satt HELT perfekt, elsker de vide bena + at man kan se skoene man har på seg, frykt ikke! Lange sokker under er like kult nå på vinteren. Sist men ikke minst en hvit genser med litt ballongarmer, perfekt til lyse jeans eller sorte bukser!

// Right now I’m on my way to Los Angeles and just before I left, I ordered a package from Nelly, this is what I got: the brown shorts are either incredibly ugly or super nice! The black dress seems like something I could actually have walked in a bar in New York, but also on the beach .. Haha. I’m totally in love with the jeans and found when I was on a shoot in Stockholm, that’s what I was wearing. I actually had to search them up when I had my break, they were absolutely perfect, I love the wide legs + that you can see the shoes you wear! Long socks are also nice now in the winter. Last but not least a white sweater with some balloon arms!

(annonselenker) Bh: HER / Purse: HER / T-shirt: HER / Jacket: HER / Top: HER

Denne bhen har jeg sett så mye rundt omkring på bilder at jeg bare må ha den.. Ser for meg denne med et par høytlivsjeans. Vesken har jeg fra før, men tenkte å vise dere at min lille favoritt som jeg går med hele tiden kan du få for en 1000 lapp på Nelly. Såå verdt det, bruker den både på byen og hverdags. Du får en hel Iphone 7+ oppi også! Jakken dere ser har jeg også, men hallo… alle må ha den. Toppen skal jeg prøve litt ut med høytlivsjeans!

// I’ve seen this bra so much around on pictures that I just had to have it.. The bag I have from before, but thought to show you that my little favorite you can get on Nelly. Soo worth it, I use it both on a party and on a daily basis. You get a whole Iphone 7+ in it aswell! The jacket you see, I have too, but hello.. you need it //

(annonselenker) 1: HER / 2: HER / 3: HER / 4: HER

Dette er den beste treningstightsen du kommer til å ha i ditt liv, jeg har denne nå i alle farger. Det høye livet gjør meg så komfortabel, den dekker alt og ikke minst sitter som et skudd. De klør ikke og passer bare så utrolig fint til alt. Man får også litt boootey! Nelly har også salg på alt treningstøy, så benytt muligheten!

// This is the best gym clothes you will have in your life, I have this in all colors. The high waist makes me so comfortable, it covers everything. They do not get itchy and fit just so incredibly well to everything. You also get some boootey! Nelly also has sales on all exercise clothes, so take the opportunity! //

10 Responses to MINE SISTE INNKJØP

  1. Hvilken str har du i den svarte kjolen og er den stor, liten eller passe i str?
    Må ha svar på det før jeg bestiller, da jeg ikke orker retur prosessen :/

  2. Ville bare si at du fortjener ikke å bli disket, og du har helt rett at det er urettferdig. Jeg har brukt tid på å stemt på deg, fordi jeg mener du fortjener den prisen. Stå på uansett og ikke la de tullingene ødelegge

Leave a reply