Nå har jeg pakket meg inn i en stor morgenkåpe og lagt meg i sofaen. Leiligheten er et stort kaos, og jeg vet helt ærlig ikke hvor jeg skal starte. Jeg fikk uansett gravd frem noen nye innkjøp jeg har gjort i det siste. Har ønsket meg flere av disse plaggene en god stund, og gleder meg til å vise dere flere bilder. Håper dere henger med i frustrasjonen min med pakkekaos om dagen.

Mine siste innkjøp
Har ønsket meg disse i eeevigheter! Birkenstock Mayari: HER 

Mine siste innkjøp
Topp fra Adidas: HER 

Mine siste innkjøpMine siste innkjøp
Jakke fra Nelly i lys blå: HER

Mine siste innkjøp

Topp fra Calvin Klein: HER 

Mine siste innkjøpMine siste innkjøp

Gleder meg sånn til å bruke denne over en bikini i sommer! Denne finner dere: HER

Mine siste innkjøp
Haha, denne hatten er bare helt fantastisk som strandhatt, can´t wait! Hatten finner dere: HERMine siste innkjøpNoe dere likte?

-A9

16 Responses to Mine siste innkjøp

  1. KAN DU HA KLESSALGET DEN 16. SEPTEMBER PLIIIIIIS JEG MÅ MØTE DEG OG KJØPE KLÆRA DINE OG JEG SKAL IKKE TIL OSLO FØR 16.

  2. Hei Anniken:)! Jeg lurte på det cartier armbåndet ditt, du skrev du kjøpte det brukt i London, så jeg lurer på hvilken butikk eller hvor du kjøpte det?:)))))

  3. Anniken hvordan er det du får sånne ringer med priser inn i bildet? 😀 Utrolig fine innkjøp, likte spessielt den du skal bruke med bikinien! <3

  4. hvilken str er det du har i Calvin Klein bhtoppen? sies at den er liten i str, så vet ikke hvilken str jeg skal ha

  5. hvordan størrelse har du i toppen fra adidas? har tenkt å bestille, men vet ikke om jeg skal ha xs eller s..

  6. hei a9! Jeg lurte på hvordan størrelse du har i toppen fra Adidas på bildet over? Har tenkt å bestille den selv, for synes den er såå fin, men vet ikke om jeg skal ha xs eller s..

Leave a reply