Nå sitter jeg med eksamen langt opp i halsen. Jeg sitter å gjør de siste justeringene før jeg skal fremføre det hele 18.00 i kveld. Krysser fingrene for at jeg kommer meg igjennom dette også. Er så klar for sommerferie at jeg sitter å små rister. Stavanger har ikke akkurat det peneste været om dagen heller, så det føles som om sommeren aldri kommer. Har dere fint vær der du er så nyyyyt det. Her har vi ikke sett solen på lenge! Mitt festival antrekk!Mitt festival antrekk!Så er det mange som har spurt meg om jeg kunne legge ut bilder av antrekket mitt fra fredag! Jeg har ikke shoppet meg klær på en evighet, så jeg bestemte meg for å kjøpe litt nytt til findings ♥Mitt festival antrekk!Mitt festival antrekk!Mitt festival antrekk!Hele antrekket er fra Monki, mens hatten er fra Carlings!
Nå skal jeg sette meg ned å pugge resten til eksamen, ønsk meg lykke til! ♥Mitt festival antrekk!// Is it only me who is tired of the exam? I can hardly wait for summer vacation. There are many who have asked for my outfit on the Findings festival! The whole outfit you can find at Monki!
Now I need to practice more, whish me luck! 

-A9

10 Responses to Mitt festival antrekk!

 1. Hei, Anniken! Har kommentert her før, jeg vet ikke om du har merket det. Har egentlig bare prøvd å få oppmerksomheten din, for jeg vil si at du er fantastisk. Jeg misunner deg grenseløst og jeg elsker alt med deg. Du er pen, du er flink til å skrive, du er snill og du er rett og slett bare en fantastisk person. Jeg vil være sånn som deg når jeg blir voksen, selv om vi er nesten like gamle.

  Du er helt utrolig og jeg håper du aldri slutter å blogge. Syns det var kjempekult at du fikk oppfyllt drømmen din om å skrive for Stylista, det skulle jeg også gjerne gjort. Mitt første mål er å prøve å komme på topp 200 på Blogg.no, så jeg har en lang vei igjen.

  Skulle vel egentlig bare si at du er amazing og at jeg elsker bloggen din. Håper du aldri slutter. Tusen blogg-klemmer fra meg 🙂

 2. Hei Anniken så fine bilder av deg
  du er en pen jente
  så fint antrekk du har på deg
  det kledde du da
  Har du hatt en fin dag?
  Jeg vil se deg med blå Jeans da
  når skal jeg få sett deg med blå jeans?

Leave a reply