FRIDAY! Oh hallo! Tror ikke jeg er den eneste som er like gira hver fredag, endelig er det helg. Som mange vet fikk jeg et nytt kamera til jul, Olympus Pen! Etter mange år med lesing rundt dette kameraet fikk jeg endelig et i hånden selv. Merker at teknologien begynner å utvide seg når et så lite kamera er av like god kvalitet som et speilrefleks kamera. Jeg ville egentlig først og fremst ha det fordi det er så lett å ha med seg overalt. Spesielt når man reiser. Jeg er forferdelig dårlig på å ta bilder når jeg gjør noe annet enn et planlagt blogginnlegg, så etter jul var det lettere å ta litt mer bilder av hva jeg holder på med. (Ikke at det er så alvorlig spennende). Jeg er uansett utrolig positvt overrasket over dette kameraet. Det tar så utrolig bra bilder, både når det gjelder lys, skarphet og kvalitet!


Jeg vet at pappa kjøpte det på nett, men er veldig sikker på at det fins i butikk også! Itillegg er det så utrolig retro og pent å se på! Klager ikke over å ha det over skulderen heller. Nå skal jeg prøve å nyte fredagen! 

-A9

52 Responses to Mitt kamera!

 1. Så urolig fine bilder! Ja, helt utrolig egentlig at et sånt lite kamera kan ta like fine bilder som et speilrefleks 🙂

  Ha en fantastisk fredag videre og kos deg utrolig mye i helgen 😀

 2. Jeg elsker jo håret ditt Anniken! Har lyst til å farge endene grå selv, kanskje litt mørkere siden jeg er brunette! 😀 Er jo råkult, la ut en inspo på min blogg på det også, nydelig er det! Det kameraet virker også utrolig bra, jeg som ser på nye skal se litt ekstra på det – elsker retrolooken!

 3. Håret ditt er helt fantastisk fint!når farget du det og hvordan farget du det?gjore du det hjemme eller til frisøren?

 4. Du er så fin! Virker som et bra kamera, trenger et mindre enn speilrefleksen 🙂

  Jeg kom over en blogg på tumblr som fikk meg til og tenke. Jeg likte veldig godt serien du var med i, men som det står på bloggen så må det alltid noen fra vesten til for å gjøre verden oppmerksom på grusomhetene som foregår i fattige land. Hvilke tanker har du om det? Synes uansett det er bra at det er mer fokus på arbeiderene på tekstilfabrikkene. Men det var interessant å lese hva en fra Kambodsja mener.

  https://whitepeoplesaidwhat.tumblr.com/post/109023746679/no-no-fucking-no-f-u-c-k-this-x-time

 5. Hei! Hvordan går det med håret? Har såå lyst på hair extension? Sikker feil skreve men men. . Floker det seg og er det ubehagelig ha ha? Har aldri hatt sånn før, men har alltid hatt lyst på 😊 Hvor mye koster det? 🙂

 6. Så nydelig du er Anniken!! 🙂 Virkelig et nydelig menneske. Lurer på en ting, hva heter leppestiften du har på her?:)

Leave a reply