Reklame – Inneholder reklamelenker fra bikbok, asos, acne og nelly

THE BLACK TIMELESS OVERSIZED BLAZER

I går tenkte jeg over hvor viktig en fin blazer er i garderoben mine, og har enkelt funnet ut at dette er noe alle må ha i skapet! Denne jakken redder meg på kjølige sommerkvelder og i stede for å slenge på seg en slitt hettegenser, så ser det også bra ut! Jeg pakker ALLTID med meg dressjakken min, og da mener jeg ALLTID. Min ble kjøpt på COS for en ganske ganske god stund tilbake, men jeg har lett litt over the internetto og funnet andre alternativ til dere. Og, wow. Så vanskelig det var? Virkelig ikke mange butikker på nett som selger fine sorte oversized blazere! Men! Virkelig ikke et kjøp du angrer på.

(annonselenke) ACNE STUDIOS: HER

(annonselenker) Blazer 1: HERE / Blazer 2: HERE

(annonselenker) Blazer 1: HERE / Blazer 2: HERE

2 Responses to MITT MEST BRUKTE PLAGG!

  1. Helt 100% enig! En god blazer er et must i klesskapet og passer virkelig til absolutt alt! Acne sin er superfin og en stripete variant hadde vært gøy også! 😀

  2. Viss æ noen gang blir rik så skall æ ansette en personlig shopper såm skall ta inspo ifra dæ ass

Leave a reply