//AnnonseMITT OLYMPUS KAMERA!

Kameraet finner dere HER / Stroppen finner dere HER

MITT OLYMPUS KAMERA!

· OLYMPUS E- PL7 ·

Okey, når det kommer til kamera er det ikke akkurat noen tvil om hvilket som ser best ut. Det er rett og slett et nydelig design og veldig stilrent. Ser like bra ut på skulderen, som det gjør på sminkebordet. Anyway! Det er mange av dere som har spurt litt angående dette kameraet, og hvor bra det er til å ta bilder. For det første er det dette kameraet jeg har med meg i vesken, enkelt og greit. Det er kanskje lite, men tar utrolig skarpe og klare bilder. I tillegg tar jeg alle bildene mine i «auto» når jeg er på farten, så det at det blir så lyse og klare bilder uansett hva sier litt om kameraet i seg selv. Jeg bruker også objektivet 45mm som tar helt nydelige portrett bilder hvor enn du er! Ikke minst har kameraet wifi, så du enkelt kan overføre favoritt bildene dine rett over på mobilen.

Sim sala bim!

MITT OLYMPUS KAMERA!

MITT OLYMPUS KAMERA!

· PERFEKSJON & MINIMALISME ·

Så hva annet kan man si? Jeg er super fornøyd med mitt kamera, og vet jeg kommer til å bruke dette masse i sommer! Det er heller ikke en smule avansert å bruke. Du kan også skaffe deg super fine tilbehør, reimer og vesker. Ikke minst forskjellige objektiver og eksterne blitzer! En supert lite kamera som fungerer like bra til selfies og videoer som det gjør til bilder. Du er har en liten skjerm du bare flipper ned, så er kameraet klar for en god del selfies! Ellers i dag er jeg litt usikker på om jeg skal ta en tur ut med jentene, eller om jeg skal bli hjemme under dyna. Frister ikke så mye å gå ut i pøs øs vær, men så mye jeg er ute å farter er det ikke ofte jeg får sett de heller. Jeg drar som sagt til L.A på tirsdag, så det er fortsatt fullt kjør!

// When it comes to cameras it is not a doubt which one looks best. It is simply a lovely design and very stylish. Looks as good on the shoulder, as it does on the makeup table. Anyway! There are many of you who have asked a bit about this camera, and how good it is to take pictures. Firstly there is this camera I have with me the purse, pure and simple. It is perhaps small, but taking incredibly crisp and clear images. In addition, I take all my pictures in «auto» when I’m on the move, so that it is as bright and clear says something about the camera itself. I also use the lens 45mm which takes absolutely gorgeous portraits wherever you are! Not least, the camera has wifi, so you can easily transfer your favorite images to your phone! //

MITT OLYMPUS KAMERA!

37 Responses to MITT OLYMPUS KAMERA!

 1. Har faktisk samme kamera, og digger det! Har ikke fått testet det så veldig mye enda, men frem til nå virker det helt fantastisk. Og forresten, du er nydelig <3

 2. Er de siste bildene av deg tatt med Olympus-kameraet? Isåfall så ser kvaliteten utrolig bra ut!

  Skal til Australia nå i sommer for å studere i et halvt år, så jeg leter etter et litt enklere og mindre kamera enn speilrefleksen min, og dette ser helt supert ut! Må nok sjekke litt mer opp i det, men takk for tips! 😀

 3. Går det an å bruke portrett-objektivet til andre ting bortsett fra portrettbilder? Da mener jeg vanlige bilder der ansiktet ikke er i fullt fokus 🙂

 4. Hørt mange som ikke har fått det sponset er misfornøyd med det… Har lyst på nytt kamera, men er så usikker om dette er verdt det eller om det er sponsen som snakker haha 🙂

  • Jeg er ærlig på bloggen min! Jeg synes det er et veldig godt kamera om du skal ha noe å reise med. Altså, det er ikke et speilrefleks. Men hvis du ser på sminkeinnlegget mitt med isadora, så er det KUN olympus jeg har brukt der også! <3

   • Okei, takk for svar 🙂 Ønsker et kamera for å ta bilder av datteren min, så kanskje dette er greit – haha.

 5. Hei, Anniken!
  Jeg har klart å miste mitt kjære speilreflekskamera. Og i den anledning er jeg på utkikk etter et nytt. Jeg synes dette kamera ser helt nydelig ut, og det du sier virkelig svært positivt. Bruker du samme linse som følger med? Jeg kikker frem og tilbake på flere kameraer, men klarer aldri å bestemme meg. Jeg skal til USA i sommer, og er generelt utrolig glad i reise og dermed passer dette perfekt i veska. Kunne du gitt eksempler på innlegg, der du har brukt dette kameraet? Er så usikker på om et speilrefleks heller hadde lønt seg, og da tenker jeg Canon 700d.

  Klem, Frida <3

  • Åhh, det husker jeg ikke helt! Men ja, de er i de fleste fotobutikker ellerså er det på nett også! <3 TAKK

Leave a reply