Æææ, jeg som har holdt dette inne altfor lenge.. Som sagt var jeg hos Max Factor i Oslo for en liten stund siden, der jeg sto med tolv andre jenter. Jeg ble kontaktet av Max Factor selv, der de spurte om jeg ville komme å stå foran en jury med tolv andre jenter. Poenget var at tolv modeller skulle bli til seks, som deretter skulle representere den nye Wild Mascaraen til Max Factor. Men også den nye øyenskygge kolleksjonen deres, i seks forskjellige looker. I det jeg kom ble jeg straks sminket, jeg fikk looken peacock som betyr påfugl. De mente det ville kle øynene mine best, etter min mening var det utrolig uvant. Som dere kanskje ser, ble jeg en av de seks jentene! Wihu, dritgøy! Så lurer dere kanskje på hva dette bilde kommer til å brukes til.. Dette bilde kommer dere til å se i Vita butikker landet over, online og i magasiner. Så må jeg jo nesten takke min lille blogg, for at jeg får være med på så mye morsomt.
Hva syns dere? Ligner det på meg? 

A9

31 Responses to Modell for Max Factor

 1. Woooow!! Vakre deg <3 hadde jeg sett bildet uten å vite at det var deg hadde jeg kanskje trodd det var en annen, men at det hadde vært noe kjent ved henne haha…Hvis du skjønner?

  Gratulerer!

 2. Åå, så utrolig gøy da!:)

  Det siste bildet lignet ikke på deg i det hele tatt! men du kledde det utrolig godt!<3

 3. Hei Anniken! Utrolig fint resultat! Har lagd en «day challenge» og dag 1 er Blogg anbefalinger Og gjett hvem jeg skrev om? Deg! Supert om du kommenterer tilbake:)

 4. Kan du lage en sminkevideo eller legge ut et innlegg med sminken du bruker? (helst video:))

  du er utrolig nydelig!

 5. Er det du som er på forsiden til beauty blad nr. 3 til vita? Det lignet veldig på deg men fant ikke noe navn på coverjenta. Men nå som du skrev at du var med på det, så var det kanskje deg?

Leave a reply