ONE OF MY FAVORITE WINES ?

Åhh, dette ble et «sent på kvelden» mandags tips da jeg var noe blank. Dere må bare komme med temaer til tips, og ganske gøy at jeg faktisk har klart å holde dette «tipset» gående så lenge. I dag er jeg helt dau, etter utrolig mange møter og en mensen som er en tsunami. Hehe. Alamos er en vin jeg ble tipset om av tanten min, tante som ikke lenger er her, men som jeg savner veldig. Jeg drakk denne en varm sommerdag, sammen med henne og familien i Fredrikstad. Et av stedene i verden jeg elsket å være, et sted jeg slappet av. Og hun visste det så godt. Hun så det på meg, og vi lagde litt ro sammen hun og jeg. Jeg vet ikke hvorfor jeg kom på dette nå. Er litt sår i dag, og der var hun plutselig med meg. En vakker, god rødvin som er like dyp som den er lett. God til mat, men også helt alene.
Det er kanskje sånn hun og jeg likte den best.

...

// Oh, this became a «late night» Monday tip when I was somewhat blank. You just have to come up with topics for tips, and quite fun that I’ve actually managed to keep this «tip» going on for so long. Today I am tired, after many meetings and a period that reminds me of a tsunami. Hehe. Alamos is a wine I was told about by my aunt, my aunt who is no longer here but who I miss very much. I drank this on a hot summer day, together with her and her family in Fredrikstad. One of the places in the world I loved to be, a place I relaxed. And she knew it so well. She saw it on me, and we made some peace together me and her. I do not know why this came to me now. I am a bit sore today and there she was suddenly with me. A beautiful, good red wine that is as deep and easy to drink. Good with food, but also all alone. Maybe she and I liked it best that way //

4 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. Åh. For en fin historie . Skål for tanten din, og for deg ❤️ Jeg har funnet ut at rødvin og pranayamas funker veldig fint sammen. Evt separat , pranayamas dagen derpå. Eller når som helst man ønsker å finne ro. Klem

  2. Hei! Elsker håret ditt! Har du klippet noen etasjer i det? Eller er det kun frontpartiet/luggen som er skrået? 🙂

Leave a reply