BERIT NORSTRAND – YOKOS YOGHURT ?

Føles godt å være tilbake dere, og håper det nå kan bli en stund uten bråk.. For alle dere som ventet på torsdagens pod måtte vi rett og slett la være å slippe den.. For jeg snakker som vanlig om ting jeg ikke får lov å snakke om, hehe. I dagens mandags tips ville jeg tipse om noe jeg egentlig ikke liker særlig godt.. Jeg er ikke så glad i kokos smak, og jeg er hvertfall ikke glad i yoghurt.. MEN, denne yoghurten fra Berit Norstrand sitt sortiment er faktisk ganske god. Jeg liker den ikke alene, men i smoothies føler jeg den utgjør en stor forskjell. Så ville rett og slett tipse om denne i smoothie, og smoothie bowls når du lager det! Gir litt sødme, og enda mer vitaminer <3 Tenkte forresten å lage en video hvor jeg lager min beste smoothie bowl!!

...

// Feeling good to be back and I hope that it will be for a while. For all of you who waited for Thursday’s pod, we simply had to let it go. Because I usually talk about things I’m not allowed to talk about hehe. So in today’s tip of the day I would like to talk about something I do not really like. I’m not so fond of coconut flavor, and I’m not fond of yogurt. BUT, this yogurt from Berit Norstrand’s range is actually quite good. I do not like it alone, but in smoothies I feel it makes a big difference. So I wanted to tip about this in smoothies, and smoothie bowls when you make it! Gives some sweetness and even more vitamins <3 By the way, thought of making a video where I make my best smoothie bowl! //

4 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. Kjære, kjære Anniken.
    Du er så fin. Du har en sterk stemme som høres, og du virker som en fantastisk person. Jeg tror ikke du liker og bli kalt er forbilde, men det er du nok, for veldig mange. Og du er et godt forbilde. I en verden av fillers og silikon, trenger vi jenter som deg. Jenter som sier at det ikke er greit, og at det har gått for langt.
    Du snakker om psykisk helse, om kjærlighetssorg, og det og være ung jente i dag. Du er et friskt pust i en ellers så overfladisk bloggverden. Jeg ser deg på Bloggerne, jeg ler med deg og gråter med deg. Du gjør en god figur på tv-serien, og jeg tror faktisk at du gjør en forskjell. Håper jeg ihvertfall. Aldri aldri tenk at du ikke er bra nok, eller la den sosiale angsten stoppe deg for å ytre meningen din. Ønsker deg alt godt, og stå på videre.

Leave a reply