THE HANDMAID`S TALE

Det er ikke ofte jeg tipser om serier, eller filmer, men nå som jeg har begynt denne faste mandagen med tips er det også kanskje på tide. The handmaid´s tale er en serie som går på HBO over 2 sesonger, og det ble sluppet for ikke så alt for lenge siden at det blir en sesong 3! Jeg føler ikke dette er en så omtalt serie i Norge, noe som den burde være. Det handler om hvordan kristendommen plutselig får kvelertak på deler av USA og flere kvinner har ikke lenger noe fri vilje. De blir holdt fanget for å gi kristne ektepar barn, mens de selv blir tatt fra familiene sine. En noe grotesk, ekte og fascinerende serie som jeg virkelig anbefaler!

. . .

// It’s not often I tip about series or movies, but now that I’ve started this regular Monday tip with Anniken I wanted to tell you about this. The handmaid’s tale is a serie that goes on HBO over 3 seasons, and it was released not too long ago that it will be a season 4! I do not feel this is a hype in Norway, which it should be. It’s about how Christianity suddenly gets the hold on parts of the United States and women no longer have any free will. They are held captive to give Christian married couples children while they are taken from their families themselves. A somewhat grotesque, real and fascinating series that I really recommend! //

8 Responses to MONDAY TIP WITH ANNIKEN

  1. Jeg så litt av denne serien men klarte ikke mange episoder for ble veldig lei meg og kvalm av den. Tror dermed serien ikke er noe for de som blir langsiktig lei seg og frustrert av å se på urett, voldtekt, umenneskeliggjøring og slaveri av kvinner. Serien er helt sikkert fantastisk bra, men jeg hadde dårlig magefølelse i flere dager og sliter fortsatt med å få voldtekts scenene ut av hodet. Satt kun igjen med en følelse av å ikke være verdt noe som kvinne og at mennesker er fuckings monstere haha.

Leave a reply