MORGENTUR VED VANNET OG LUNSJ!MORGENTUR VED VANNET OG LUNSJ!

Topp (lignende) : HER og HER / Tights: PUMA / Sko: NIKE

MORGENTUR VED VANNET OG LUNSJ!MORGENTUR VED VANNET OG LUNSJ!

Meg på løpetur? Haha, nå vet jeg mange venniner ler. Men virkelig, det var godt for sjela. Jeg trenger å gjøre sånne ting innimellom, kun for meg selv. Jeg har aldri vært noe trenings narkoman, og det tror jeg heller at jeg aldri kommer til å bli. Men det å komme seg ut av leiligheten om morningen til tidenes utsikt for å bevege på kroppen? Det sier jeg sier ikke nei til.

MORGENTUR VED VANNET OG LUNSJ!MORGENTUR VED VANNET OG LUNSJ!

CÆSAR SALAT MED KYLLING OG PARMASAN

Når jeg kom tilbake tok jeg en lang dusj før jeg lagde en cæsar salat med kylling og parmasan. Fant en ferdig cæsar salat dressing i butikken som var utrolig god. På butikkene her nede er alt kuttet opp for deg. Tro meg! Ingenting kutter du opp selv, derfor er det også sviiin dyrt å handle mat. 6o kroner for en brokkoli? Haha, det er helt insane. Kjøpte EN, merk dere EN laksefilet i går til 80 kroner. Lommeboka mi brenneeer!

-A9

4 Responses to MORGENTUR VED VANNET OG LUNSJ!

  1. Hvis du allerede bor i Queens håper jeg ikke du handler maten din på Whole Foods på Manhattan?
    Det er utrolig mye billige supermarkeder i Queens 😉

Leave a reply