Jeg, som mange andre skal stille opp i fakkeltoget mot pels den 9.November! Jeg håper jo selvfølgelig at det er akkurat DEG jeg ser der. Facebook gruppen med mer info finner dere HER (tidspunkt kommer på gruppen). 

-A9

18 Responses to MØT MEG 9.NOVEMBER!

 1. Bor dessverre laaangt vekke fra Oslo, men jeg må bare si: FANTASTISK av deg å være så bevisst og reflekert og til å oppfordre andre til å være i mot pels. Jeg blir glad. Stort pluss i boken, haha. Stå på 😀

 2. Jeg bor i oslo og har muligheten til å komme, MEN! I den miljøet jeg bor i, er en del av, er det sånn at for å passe inn må man bruke merkejakker om vinteren (og genrellt merker året rundt, Vesktkantmiljø). Eller man MÅ ikke, men da passer man liksom ikke inn om man ikke bruker det. Jeg er imot dyremisbehandling, men jeg eier alikkavell en Parajumper.. Blir det da dobbeltmoralsk å dra i dette fakkeltoget og delta i en slik aksjon? Hva mener du Anikken??

 3. Skal selv bli med, men du som er imot pels burde vel være klar over hva UGGS er produsert av? Søk det opp på google, så du hadde på deg uggs på et outfit her

  Digger bloggen din btw! <3

 4. åå kjempe bra!! skulle ønske jeg kunne, men lillebror har bursdag :/ I tillegg til at det er 9 timer vekk..

 5. Folkens, husk at fakkeltoget IKKE bare er i Oslo, men også:

  Trondheim (oppmøte på Torget kl. 19.00)

  Bergen (oppmøte på Sør-delen av Marken kl. 17.30)

  Stavanger (oppmøte på Domkirkeplassen kl. 17.30)

  Tromsø (foreløpig oppmøte på torget kl. 15.00)

  Ålesund (oppmøte på Dronning Sonjas plass kl. 17.30)

  Kristiansand (oppmøte på Øvre Torv kl. 17.45)

  Leknes i Lofoten (oppmøte ved Rådhuset kl 17.00)

  Lillehammer (Oppmøte Lilletorget kl 18)

  Narvik (Oppmøte på Torget ved Folkets Hus kl. 15.30)

  Notodden (Oppmøteinformasjon kommer.)

  !!!!

Leave a reply