19:00

Dagen før hadde jeg siste synk sammen med programmet «Girls of Oslo» som kommer til høsten, og siden vi ikke lenger har noe leilighet booket de et hotellrom for siste opptak. Flaks, for da fikk jeg så klart beholde rommet etter vi var ferdig, og Theo kom. Elsker Amerikalinjen fra før, og det at det var bursdags morgen dagen derpå var en ganske ok tilfeldighet. Theo klarte heller ikke vente med pakker, og jeg fikk en før jeg la meg
(det var en joggebukse fra Fillippa K), takeaway, jobb & lilo og stich <33

// The day before I had my last sync with the program «Girls of Oslo» which comes this autumn, and since we no longer have an apartment they booked a hotel room for the last recording. Lucky, because then of course I got to keep the room after we finished, and Theo came. Love «Amerikalinjen» from before, and the fact that it was the morning of my birthday the following day was a pretty good coincidence. Theo couldn’t wait for the gifts either, and I got one before I went to bed (it was sweatpants from Fillippa K), takeaway, a bit work, then lilo and stich <33

12:00 

Etter en ganske lang frokost på morningen i sengen bestemte jeg meg for å dra hjem igjen å trene, utrolig nok. En time senere på mølla innså jeg at det også hadde blitt fint vær på selveste dagen og bestemte meg for å ta et bad alene. Det er alltid vanskelig, når man er sammen med noen å ikke bli fristet til å gjøre ting sammen hele tiden. Så godt han ikke kunne, haha.

// After a rather long breakfast in bed, I decided to go home again to do a small workout. An hour later at the tread mill I realized that the weather had also turned nice on my birthday and decided to take a swim by myself. It is always difficult, when you are with someone, not to be tempted to do things together all the time. Good that he didn´t have time, haha.

15:00

Når jeg kom hjem hadde det kommet masse blomster, både fra Dermalogica, Armani beauty og Louis Vuitton <33

// When I got home I got a lot of flowers from Dermalogica, Armani beauty & LV <33

18:30

Er det nå jeg skal si at vi fikk på oss finstasen? Haha, det er fortsatt uvant å skrive på norsk igjen etter å ha brukt bloggen så mye på engelsk. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg plutselig ville skrive norsk igjen, for jeg føler det er like «trangt» og vanskelig å skrive på mitt eget språk om dagen. Skriver jeg engelsk, er det feil og skriver jeg norsk så har jeg tydeligvis ikke lært og/å osv osv osv, dere skjønner tegninga. Det blir ikke riktig uansett.

// Is it now time for me to say that we got our fancy clothes on? Haha, it’s still unusual to write in Norwegian again after using the blog so much in English. I don’t quite know why I suddenly wanted to write Norwegian again, because I feel it is just as «tight» and difficult to write in my own language these days. If I write in English, it’s wrong and if I write in Norwegian, I obviously haven’t learned and/or etc etc etc, you get the picture. It won’t be right anyway.

19:30

Mon Oncle!! Min desidert favoritt restaurant i Oslo om man vil på en litt mer fine dining. Det er et fransk kjøkken, med fantastisk mat, musikk (faktisk utrolig bra musikk), interiør, vin, folk og generelt ganske avslappet stemning på servitører også selvom de går i dress. Elsker elsker elsker.

// Mon Uncle!! By far my favorite restaurant in Oslo if you want a bit more fine dining. It is a French kitchen, with fantastic food, music (actually incredibly good music), interior, wine, people and a generally quite relaxed atmosphere for waiters even if they wear suits. Love love love.

21:30

Jeg skulle vært der 21, men kom kanskje kanskje en time sent på min egen bursdag haha. Jeg hadde sagt til et par venner at vi kunne ta en drink i 21 tiden, men når man ikke har satt i gang et event på facebook, ble det ikke lenger et par venner. Så det var veldig hyggelig å komme til en relativt stor vennegjeng på Libertine vinbar på frogner. Alt i alt 10/10 <33 Jeg gikk hjem og tenkte at jeg hadde verdens beste liv, og venner, faktisk.

// I was supposed to be there at 9, but I maybe came an hour late on my own birthday haha. I had told a couple of friends that we could have a drink at 9, but when you haven’t started an event on Facebook, it no longer became a couple of friends. So it was very nice to come to a relatively large group of friends at the Libertine wine bar on frogner. All in all 10/10 <33 I went home thinking I had the best life in the world, and friends, indeed.

Dress: HERE

One Response to MY BIRTHDAY IN PHOTOS

Leave a reply