Se så fiiint. Jeg har klart å holde meg, helt til nå. Men synes det er en fin unnskylding at det faktisk var første advent på søndag, for da er det vel jul.. eller? I min familie har vi en tradisjon om at det ikke er lov å drikke julebrus, spise klementiner, se på julefilmer, pepperkaker, julepynt, julemusikk…. etc før 1. desember! Men hellooooisen, første advent? Søndag? før desember? jeg måtte ha et juletre. så jeg har snikstartet bittelitt, selvom mamma ikke ble så glad hehe. Jeg har ekte tre! Edelgran, kjøpt lokalt utenfor der jeg bor, og den drikker… like mye som meg faktisk. All julepynten min er forresten fra Milla på aker brygge!

// It´s so pretty!! I have managed to stay christmas «free» , until now. But I think it’s a nice excuse that it was actually the first Advent on Sunday, because then it’s Christmas … or? In my family we have a tradition that it is not allowed to drink Christmas soda, eat clementines, watch Christmas movies, gingerbread, Christmas decorations, Christmas music …. etc before December 1st! But hello, first advent? Sunday? before December? I had to have a Christmas tree. so I have started a little, even though mum was not so happy hehe. I have real tree, ofcourse! The tree was, bought locally outside where I live, and it drinks … as much as me actually. By the way, all my Christmas decorations are from here!

One Response to MY CHRISTMAS TREE

Leave a reply