1. «Have faith in your dreams» fra Disney couture  2. Celine veske  3. Smykke fra Bjørg  4. Drømmekjole hefra  5. Floral headpieces fra Kani  6. Heklet bikini hefra  7.  Celine t-skjorte hefra  8. Sko fra Jeffrey Campbell hefra  9.  Verdens kuleste buksehefra

Jeg drømmer meg bort i ting jeg absolutt ikke har råd til. Men man kan jo tillate seg selv til å drømme seg litt bort. Iallefall når man er syk, haha, dere er nødt til å være lei av meg og ordet syk! MEN JEG BLIR IKKE BRA, å nå er jeg helt serriøst på bånn. Det går kun en vei, å det er nedover. Jeg har jo vært syk siden romjula! Jeg kan ikke engang huske det å smake noe, høre ordentlig, eller ikke være potta tett i nesa. Jeg vil bli frisk. Derfor er det vanskelig for meg å blogge om dagen, selv om jeg er sengeliggende vil jeg helst ikke ta opp pcen. Jeg bare ligger her, sover og spiser smash, selv om jeg ikke har smak. Jeg bare vet det er så innmari godt..
Så jeg ligger å drømmer meg bort i fine ting her jeg ligger, mitt største ønske er å en dag kunne ha på seg den kjolen. Har dere sett noe så vakkert? Jeg er forelsket.

Uansett kommer jeg snart sterkere tilbake, det lover jeg. Å da blir det mye blogging! Gleder meg også veldig til å dra til Spania i vinterferien, da blir det endelig litt ordentlig shopping og mange mange antrekk!

Noe dere likte?

-A9

Leave a reply