//Annonse

MY EVERYDAY HAIR ROUTINE! (VIDEO)MAKE YOUR HAIR BEAUTIFUL

Krølltangen i videoen er fra ingen andre enn Rapunzel, den er i en veldig grei prisklasse og fungerer mer enn bra. Den er lett å bruke, blir fort varm og lager mer naturlige krøller enn korketrekkere. Krølltangen finner dere HER. Nå må jeg løpe videre til suben for å møte Kaja! Vi skal nemlig på museum. Utrolig lenge siden jeg har vært på noe sånt, og gleder meg stooort. Skal bli godt å få litt historie inn i blodet igjen. Skal prøve å få tatt litt outfit bilder til dere også!

-A9

23 Responses to MY EVERYDAY HAIR ROUTINE! (VIDEO)

 1. Hei, jeg har et spm. ang. neglene dine – de er så fine!
  Bruker du løsnegler, eller har du støpt på i salong?
  Og vet du om noen løsnegler som er litt mandelformede og som er «gjennomsiktige/ensfarget» slik at man kan lakke de selv?

  Håper på svar og takk på forhånd, ha en super uke 🙂

 2. Utrolig fint og hverdagslig, du kler virkelig oppsatt hår!
  Men hvorfor krøller du hele håret når det skal opp i en dott uansett?

 3. Hei, Anniken!
  Etter å ha lest bloggen din, sett noen episoder av sweatshop har jeg slutta å kjøpe klær fra hm, cubus osv, i alle fall fra Kambosja. Livet suger jævlig noen ganger, og det er fint å se at det er noe man kan gjøre.

 4. Kunne du lagt ut favorittsangene dine eller linket til noen av spillelistene dine? Du er faktisk den eneste bloggen jeg leser, elsker virkelig alle innleggene dine! Du har et enestående talent når det kommer til skrivingen, fortsett slik!!

Leave a reply