Endelig hjemme, og endelig klar for litt selvpleie etter lange flyturer og enda en uke som syk. Så det passet meg helt perfekt å komme hjem til denne månedens Glossybox for Januar. For dere som ikke helt enda vet hva Glossybox er, så er det en fin liten rosa boks du kan abonnere på slik at du får en ny pakke hver eneste måned stappet med nye produkter du får teste ut! Det er slik jeg ofte finner ting jeg liker skikkelig godt, uten å kjøpe fullsize i butikk for å så finne ut at det kanskje ikke var noe for meg. I tillegg er det jo gøy og spennende å få noe slikt i posten, bare til meg!

B E A U T Y    S P A  /  5   P R O D U K T E R

I hver pakke får du hele 5 produkter, og i denne utgaven var det spesielt to produkter som skilte seg ut! Avant skincare, som er en deluxe nattkrem som har en verdi på hele 1000kr! Sjukt spoiler, jeg vet – så for dere som allerede abonnerer på Glossybox som meg.. at dere ikke ser dette innlegget eller allerede har fått boksen deres! Det andre produktet som skilte seg ut denne gangen var Elvital dream lenght som er en steam mask! Altså, den varmer seg av seg selv!! Et helt nytt og innovativt produkt fra Loreal! Ikke nok med det var det både en velduftende deo (noe jeg trengte nå), en cleansing puff til din favoritt sminkefjerner, en god te med ingefær og sitron (fint for syke meg) og en HD skin primer som holder huden matt! Dvs. at denne måneden har du fått produktet til hele 1400kr! (og en boks koster 179kr i måneden)

Temaet denne måneden er Beauty Spa, så i dag brukte jeg dagen på å teste ut hårmasken, teen og deodoranten etter en lang og frisk dusj. Teen av faktisk overraskende god, da jeg egentlig liker veldig søte teer, så den kan anbefales for snufse været der ute.

R A B A T T   K O D E

Koden "anniken2019" gir deg 20% rabatt.. psst.. også på gavekort! - HER

10 Responses to MY GLOSSYBOX

  1. Eg har hørt om glossybox og endel av produktene,men nesten aldri hørt om noe kjent. Eg er glad du er vegetarianer og driver med plastfri hverdag,eg håper og at du da undersøker produktene du bruker.
    Loreal er an ev verstingene på dyreforsøk ;( Selvom Body Shop er eid er av Loreal er Body shop sammen med Lush bla med å fremme null dyretesting i Europa…..men Loreal produseres ikkje bare i EU…. Så er det 2ns hand testing. Alle merker som selger i Kina MÅ testes for å selge der, selvom de ikkje selv tester produkter og ingredienser…så hold øynene åpne 🙂

Leave a reply