Hallo!

I dag er det torsdag, så utrolig fort ukene går.. Det er vel det eneste som hjelper meg opp av sengen på en mandag, den betryggende følelsen av at det faktisk snart er helg igjen. I dag pyntet jeg meg litt ekstra, det vil si at jeg tok på meg sminke og droppet joggebuksa for en gangs skyld. Det har faktisk en grunn.. jeg har egentlig en ganske stor hemmelighet som jeg ikke har fortalt dere, hoho jeg kommer tilbake til det. Så nå skal jeg til Drammen en tur for å faktisk gjøre noe med denne hemmeligheten min! Har sååå lyst til å fortelle dere det, men ikke enda.. Dere får glede dere litt til! Først skal jeg spise med noen av jentene mine, kanskje kommer det noen bilder. 

 


 

Skjorte: Cubus
Body: BikBok
Fjær: Lindex
Ring/armebånd: Gina Tricot

Enjoyy

-A9 

11 Responses to My hair looks like ash

  1. Du var utrolig fin i dag, Anniken! Kjempe fin outfit som kledde deg godt. Du er så utrolig pen, har ikke ord! Jeg skulle virkelig gjort alt for å få det utseende ditt, og jeg tror ikke jeg er den eneste. Elsker det siste bildet<3 Håper du koste deg masse med venner i Drammen. Gleder meg skikkelig til hemmeligheten kommer ut, fort deg, kan nesten ikke vente!

Leave a reply