MY iPHONE IS PINK!MY iPHONE IS PINK!MY iPHONE IS PINK!

NEW IN

Så det var mange av dere som trodde at mitt forrige innlegg var funnet på nettet. Det var det altså ikke.. Det var rett og slett en ekte samtale med meg og en av mine lærere i Stavanger! Enkelt og greit. Kjøpte denne nydelig babyen da jeg var i Los Angeles. Jeg tror jeg har klart å ta livet mer enn 7 forskjellige iphoner. Enten drukner de med meg, ellerså knuser jeg de sønder og sammen. Det går bare ikke. Så denne gangen har jeg valgt å bruke min gamle telefon som «party telefon» som jeg liker å kalle det. Det er denne jeg tar med meg ut på byen, eller når jeg vet at jeg skal på noe som gjør at jeg ikke burde ha telefon. Haha. Den andre bruker jeg til alt annet. Problem solved! Jeg er ufattelig lei av å alltid være redd for hvor mobilen min er. Det er rett og slett bare en forferdelig følelse, teit å si, men det er det. Så når jeg først skulle velge meg en ny telefon ble det den rosa! Hvorfor ikke. Jeg har hatt alle de andre fargene, så det var på tide med en oppgradering!

-A9

6 Responses to MY iPHONE IS PINK!

  1. Hvor er dekselet du har brukt i nylige outfit fra? Har lik telefon, og vil gjerne ha et fint, gjennomsiktig deksel, slik som du har. Rosafargen er jo viktig at synes :))

  2. Hei Anikken!! Du må være litt absolutt største forbilde, du er så sterk psykisk at jeg blir både imponert og overrasket på samme tid. Derfor lurte jeg på om du kunne hjelpe meg med en liten ting. Jeg har nemlig blitt mobbet i ganske mange år, og da jeg endelig hadde funnet noen jeg trodde var venninnen min viste det seg at hun baksnakket meg med engang jeg snudde ryggen til. Derfor skrev jeg dette innlegget:

    https://m.linntheresedagsland.blogg.no/1446565713_det_som_skjer_bak_ryg.html

    For å advare andre mot slike mennesker. Men så har det seg slik at hun jeg skriver om her har lest innlegget og nå også kommentert det. Under «anonym» selvfølgelig, men jeg er ganske sikker på at det er henne ettersom hun skrive på dialekt. Så nå lurte jeg på om du kunne hjelpe meg med hva jeg skal svare henne, fordi jeg synes det er så vanskelig.. Og vil få frem at det er hun som er falsk i denne situasjonen 🙁 beklager om dette er en masete kommentar og at jeg forlanger litt for mye nå, men det er absolutt ikke meningen. Jeg håper bare jeg kan få litt hjelp fra du som er forbildet mitt og faktisk den jeg ser på som min beste venninne nå, selv om du ikke kjenner meg engang..

    Stor klem fra fast leser gjennom flere år! Du er sterk Anikken <3

Leave a reply