I dag drømmer jeg om denne kåpen og skoene fra Acne Studios som faktisk er på salg. Acne har lenge vært mitt nummer 1 favoritt merke, og jeg faller like mye for stoffet, snittene og detaljene hver eneste gang. Det er noe helt spesielt med disse plaggene, og jeg tror jeg snart har min helt egne minimalistiske kolleksjon bestående av enkle, simple og stilløse plagg i sort og hvitt. Mamma og pappa? Hvis dere lurer på hva bursdags ønske er så er det nettopp dette, et skikkelig gavekort på Acne! Jeg sikler!! 

// Today, I am dreaming about this coat and the shoes from Acne Studios that are actually on sale. Acne has forever been my number 1 favorite brand, and I fall as much for the incisions and the details every single time. There is something special about these garments, and I think I soon have my very own minimalist collection consisting of simple, simple black and white garments. Mom and dad? If you wonder what birthday’s wish is this year – a good gift card on Acne! I’m drooling! //

One Response to MY MONDAY WISH

Leave a reply