reklame

Endeliiiig! I går hentet jeg den nye leasingbilen min (ja, jeg betaler selv) fra Audi! Som kanskje mange av dere vet så har jeg kjørt Audi siden jeg var 18 år gammel. Jeg eelsker Audi, og har hatt litt forskjellige opp igjennom, men nå har jeg landet tilbake på A3. Det var min første Audi bil og jeg har savnet den helt siden. Så når muligheten kom for å bytte leasing bil, så gjorde jeg det. Sist hadde jeg denne i cab, og skulle gjerne hatt den igjen, men den produseres tydeligvis ikke lenger akkurat nå. Uansett, denne er splitter ny, og mye mer funksjonell. Er så happyyyy!!

// Finally! Yesterday I picked up my new leasing car (yes, I pay myself) from Audi! As many of you may know, I’ve been driving an Audi since I was 18 years old. I love Audi, and have had a little different ones, but now I have landed back on the A3. It was my first Audi car and I have missed it ever since. So when the opportunity came to switch leasing cars, I did. Last time I had this in a cab, and would love to have it again, but it is obviously no longer produced right now. Anyway, this one is brand new, and much more functional. Am so happyyyy !! 

4 Responses to MY NEW CAR

  1. Denne kler du 😏
    Hadde en drøm (som unge) om å kjøre rundt i san fransisco i en audi tt. Kan si jeg har fortsatt samme drøm, bare annet merke. Igjen, gratulerer! Husk å kjør like pent som du er 🙂

  2. Hei,

    Jeg skriver aldri til noen på nett, og leser heller ikke blogger, men jeg vil bare si at jeg synes du gjør en så utrolig god figur på Farmen Kjendis! 🙂 Som den yngste der inne og i tillegg som influenser – jeg må si jeg er mektig imponert! 🙂 Naturlig, fornuftig, reflektert og den meste voksne av de alle. I tillegg er du vakker som få. Jeg heier på deg! 🙂

Leave a reply