FERM LIVING COFFEE TABLE

I am dying…. Se på dette vakre bordet!! Jeg har lett etter et bord til sofaen min i snart et år, og etter at jeg så dette bordet på bloggen til Lovisa Barkman, ble jeg hodestups forelsket første sekund. Dette bordet er laget av travertin, som er en veldig porøs marmor sten. Det er lite, kompakt og ikke så høyt, derfor perfekt i min lille leilighet og sammen med sofaen min. Jeg kjøpte det på Ilums her i Oslo!

// I am dying …. Look at this beautiful table !! I’ve been looking for a table for my couch for almost a year, and after seeing this table on Lovisa Barkman’s blog, I fell head over heels in love the first second. This table is made of travertine, which is a very porous marble stone. It is small, compact and not so high, therefore perfect in my small apartment and with my couch. The brand is ferm living!

Gleder meg til å pynte det med litt store bøker (har allerede bestilt) og kanskje en vase!

// Looking forward to decorate it with some coffee table books (have already ordered) and maybe a vase!

4 Responses to MY NEW COFFEE TABLE

Leave a reply