reklame

I know. Drop dead gorg!!! Jeg elsker diamanter, først og fremst. Alt som skinner kanskje, det har jeg alltid gjort. Og selv kråkesølvet i asfalten fikk min oppmerksomhet som ung, den gjør det enda også. Til og med når det regner. Diamanter og edelstener har tross alt blitt brukt som betaling siden oltiden, og er jo fortsatt den dag i dag høyt verdsatt. Jeg liker sånt, jeg liker sånt mye mer enn jeg liker vesker. Så, dere husker kanskje lillefinger ringen min som jeg designet for mange år siden nå, men fortsatt elsker og bruker hver dag. Men jeg er jo aldri ferdig, med noe som helst og sent i høst fikk jeg en ny ide. Jeg ville ha en emerald cut sten, sammen med både gult og hvitt gull slik at ringene mine fikk en sammenheng. For jeg elsker, virkelig elsker å blande disse to. Så etter mye frem og tilbake var jeg fast bestemt på at jeg ønsket en ring, under selve ringen og voila. Her er den i levende livet, designet av meg, og laget av Goldfinger jewelry (HER)  i samarbeid med Mestergull Gulskogen. Altså, den er alt jeg drømte om og mer. Jeg skal ha den resten av mitt liv, og det er det som er så fint med smykker… at du faktisk bruker det mer enn telefonen. Så det er kanskje verdt å investere i noe slikt likevel, det skal hvertfall jeg.

// I know.. drop dead gorg !!! I love diamonds, first and foremost. Anything that shines maybe, I always have. And even the crow silver in the asphalt got my attention when I was young, it still does. Even when it’s raining. After all, diamonds and precious stones have been used as payment since ancient times, and are still highly valued to this day. I like that, I like that much more than I like bags. So, you may remember my little finger ring that I designed many years ago now, but still love and use every day. But I’m never done, with anything and late this fall I got a new idea. I wanted an emerald cut stone, along with both yellow and white gold so that my rings got a connection. For I love, really love to mix these two. So after a lot of back and forth, I was determined that I wanted a ring, under the ring itself and voila. Here it is in living life, designed by me, and made by Goldfinger jewelry in collaboration with Mestergull Gulskogen. So, it’s all I dreamed of and more. I’ll have it for the rest of my life, and that’s what’s so great about jewelry … that you actually use it more than the phone. So it might be worth investing in something like that anyway.

I LOVE IT SO MUCH IT HURTS!!

6 Responses to MY NEW DIAMOND RING

 1. Kjære Anniken Jørgensen,

  Jeg anbefaler deg å se en veldig fin dokumentar som også handler om en ung kvinne som hadde mye å gi – hun het sr. Clare Crockett og var på vei til å bli skuespillerinne da hun fikk en sterk opplevelse av at hun ønsket å tjene mennesker med sitt talent for å være inspirerende, åpen og inkluderende. Dokumentaren heter All or Nothing, og du kan se den her: https://www.youtube.com/watch?v=-0LKZm2BqZo
  Hvis du vil da:) Tenkte på henne da jeg så gjennom bloggen din.

  Hilsen Aila

 2. Elegant!
  Er det slik at alt du blir sponset med er noe du hadde skrevet det samme om dersom du ikke ble sponset med tingen?
  Veldig god skildring og så enig i at sølv virkelig er vakkert! Ha en fin uke videre.

  • ja, så klart! dette har jeg jo satt i gang selv <3 jeg har jo designet den og skapt den, så !

 3. Så godt å høre!<3 Jeg misfortod og trodde det var sponset, men kom på etterpå at du har stått i spissen for dette, beklager det! Og glad du har den holdningen til andre sponsede ting du representerer og skal beskrive, det er godt å vite du står inne for det du presenterer. Ha en fin uke<3

Leave a reply