BOTTEGA VENETA ACRO 33

Jeg prøvde denne vesken på bottega i sommer, men syntes den var aaaltfor dyr. Synes også det er gøy at ingen jeg vet om har denne vesken, og det er rart, for den er dødsfin. Jeg er veldig sær når det gjelder vesker, men denne har jeg tenkt på en god stund. Så, heldige meg fant noen som solgte den på appen @tise, og den var kun brukt en gang! Splitter ny, og vakker. Velkommen hjem!

//I tried this bag on bottega this summer, but thought it was too expensive. I also think it’s fun that no one I know has this bag, and that’s weird, because it’s so nice. I’m very weird when it comes to bags, but I’ve been thinking about this for a while. So, lucky me found someone who sold it on the app @tise, and it was only used once! Brand new, and beautiful. Welcome home!

2 Responses to MY NEW DREAM

Leave a reply