reklame 

Hvor fin er ikke denne vesken fra Prada? Når jeg fikk høre at 2005 modellen skulle oppgraderes og lages på nytt var jeg nok en av de første som sendte en melding til threadsstyling på Instagram og spurte om hvordan jeg kunne få tak i den asap. Threads er en “personal shopper” jeg har brukt mye igjennom årene, og jeg elsker de. Det er de jeg har kjøpt bottega skoene mine fra x2, og f eks Celine iphone dekselet mitt. De finner det du leter etter, selvom det kanskje var noe du så for mange år siden. Derfor elsker jeg threads, de får tak i alt og spesielt når det kommer noe på trenden som blir utsolgt overalt på sekundet. De er så innmari hyggelig å prate med, og det er ikke akkurat store tillegget de skal ha for å finne varen og sende den hjem til deg. Beste av alt? Du kan spørre de så mye du vil, om alt du lurer på uten å føle at du må kjøpe noe.

// How nice is this bag from Prada? When I heard that the 2005 model was being upgraded and redesigned, I was probably one of the first to send a message to thread styling on Instagram asking how I could get hold of that asap. Threads is a “personal shopper” I have used a lot over the years and I love them. These are the ones I bought my bottega shoes from x2, the chanel sandals and for example my Celine iphone cover. They find what you are looking for, even though it may have been something you saw many years ago. That’s why I love threads, they get everything and especially when something on the trend is sold out everywhere. They are so nice to talk to and it is not exactly a big fee they want for doing the job. Best of all? You can ask them as much as you want, about anything you wonder about without having to buy anything.  

ooog se daa! Jeg elsker at denne vesken kan brukes til hverdag og fest. At jeg ikke trenger å ta med meg flere vesker hjem fordi jeg må ha en til kvelden også. Stroppen legger jeg bare igjen, eller rett oppi vesken. Helt genialt, og så utrolig fin. Elsker den allerede! Hvis du vil snakke med threads om pris eller andre ting kan dere sende de en melding: HER

// oh dear! I love that this bag can be used for everyday and partying. That I do not need to bring more bags home because I need one for the evening as well. I just leave the strap on, or put it in the bag. Absolutely brilliant, and so incredibly nice. Love it already! If you want to talk to threads about price or other stuff you can send them a message: HERE

6 Responses to MY NEW PRADA

Leave a reply