annonse

ENDELIG!! Begynner ting å komme litt på plass. Jeg har alltid ønsket meg en tredemølle hjemme og endelig har jeg også plass til det! Vi bestemte oss for å ha et eget rom for sko, jakker, klær osv.. som vi også da fikk plassert en tredemølle fra tights.no, som jeg fant etter et hav av søk før jul. Det er jo ikke akkurat noe å legge skjul på at jeg ikke er så veldig fan av å dra på treningssenter, og ikke vet jeg hva jeg skal gjøre når jeg kommer heller. Jeg blir altså så satt ut av hvor mye mennesker det er på et og samme sted, samtidig at man føler jo ikke at man kan vasse inn som en dass. Det derimot kan jeg hjemme, og det har blitt en ganske deilig rutine å stå opp i ukedagene og sette i gang møllen. Har også installert den gamle tven jeg hadde i den andre leiligheten som rullet rundt på veggen, så der ser jeg på trash tv så lenge jeg løper!

// FINALLY!! Things are starting to get a little in place. I have always wanted a treadmill at home and finally I also have room for it! We decided to have a separate room for shoes, jackets, clothes, etc .. which we also then placed a treadmill from tights.no, which I found after a sea of ​​searches before Christmas. It’s not exactly something to hide that I’m not very fond of going to the gym, and I do not know what to do when I´m there. I am so put off by how many people are there. At the same time I can´t handle all the fresh people at the gym, and I don´t want to look fresh at the gym. But I can look like shit back home, and it has become a pretty nice routine to get up on weekdays and run. Have also installed the old TV I had in the other apartment that rolled around – on the wall, so there I watch trash TV as long as I run!

Treadmill: HERE

Et lite tips er også treningsklærne de har fra merket «bumpro» som jeg ikke skjønner at jeg ikke har hørt om før? Jeg eeelsker de! Ingen av tightsene gir meg camel toe!! og alt er super komfortabelt og fine farger. Ganske fine i pris også må jeg si! Super høye i livet, og jeg bestilte faktisk et par ting til nå i og med at det er januar salg!

// A little tip is also the training clothes they have from the brand «bumpro» which I do not understand that I have not heard of before? I love them! None of the tights give me camel toe!! and everything is super comfortable and in nice colors. Pretty nice in price too I must say! Super highwaist, and I actually ordered a few things today since it’s a January sale!

Find the clothes: HERE

Kettlebell: HERE / Bands: HERE

3 Responses to MY NEW TREADMILL!

  1. Jeg har veldig lyst til å skaffe meg en mølle i leiligheten min også, men er redd for at vi bråker for mye for naboene (bor i 4etg)… er dette en stille mølle som bråker lite for leilighetene rundt oss? Takk for svar!

    • Den bråker litt sånn på overflaten om det gir mening! Men jeg bor i et bygg hvor det er EKSTREMT lytt i gulv, jeg hører alt som skjer over (de har barn så de løper rundt) gammel bygård. men vi har ikke fått klager, og har da 2 matter under møllen (man kan kjøpe det på nettsiden også). Sååå det har gått veldig bra! Jeg var litt redd for bråk, men jeg tror det er helt lydløst ellers hadde nok noen banket på her haha!

Leave a reply