reklame – inneholder reklamelenker

Når det kommer til hud har jeg blitt veldig interessert de siste årene og synes det er gøy å se at huden kan endre seg så mye med forskjellige produkter. Nå er det ikke å stikke under en stol (at jeg enda bruker sånne utrykk er så gammeldags av meg) at jeg har reist en del å fått mye informasjon med årene av masse eksperter og kule folk som har gitt meg råd og tips. Jeg er veldig glad i Ole henriksen, La Mer, Dermalogica, Sensai, Caudalie og Embryolisse Det må tok være mine favoritt merker per dags dato. Morsomt å se at den listen også forlenger seg med årene. Men når det kommer til natt, er jeg ekstra nøye på huden og bruker på langt mer produkter på natten enn jeg gjør på dagen. Kveldstiden på badet er kanskje noe av det jeg liker best, og det å føle seg så ren når man går til sengs.. Ah, er det bare meg? haha. Jeg er også veldig opptatt av dobbel rens, dobbel fukt osv som de er i asiatiske land. Noe som har endret huden min.

// When it comes to skin I have become very interested recent years and find it fun to see that the skin can change so much with different products.  I’ve traveled a lot to get a lot of information over the years from lots of experts and cool people who have given me advice and tips. I am very fond of Ole henriksen, La Mer, Dermalogica, Sensai, Caudalie and Embryolisse. But when it comes to night time, I’m extra careful on my skin and use far more products at night than I do during the day. Evening time in the bathroom is perhaps one of my favorite things and feeling so clean when going to bed .. Ah, is it just me? haha. I am also very good at double cleanse, double moisture etc as they are in Asian countries. Something that has changed my skin completely.


NIGHT PRODUCTS:

 

1. Multi active toner from Dermalogica:  Denne bruker jeg for å få av alt smusset som har satt seg på huden i løpet av en dag, og renser kun hvis jeg har hatt på meg sminke! Da har jeg en litt annen rutine, men bruker fortsatt alle de neste produktene. Denne finner dere: HER
// This one I use when I want to remove all the «dirt» from my face, and I only use this if I haven´t used any makeup on. 

2. Sensai micro mousse treatment: Denne bruker jeg etter jeg har ren hud, og er en mousse som skal tas rett på huden uten å gnis så mye på. Den føles kald på huden og er et perfekt start for at de andre produktene skal trenge dypere ned i huden! Denne finner dere: HER
// When my skin feels clean, I use the mousse! This one you have to apply on the skin without rubbing it with your hands first, and is the perfect first step product on your skin so the other products can work better and deeper! 

3. Sensai Emulsion III: Dette er fuktighetskremen jeg bruker om natten, og den er faktisk overraskende lett. Som silke. Men inneholder masse gode næringstoffer, (samt silke) og denne finnes i forskjellige «styrker» III er den med aller mest fukt og er for de med veldig tørr hud. Noe jeg forsåvidt egentlig ikke har, men jeg liker å gi huden en skikkelig boost om natten likevel! Denne finner dere: HER
//This is the moisturizer I use at night, and it is actually surprisingly light. Like silk. But contains lots of good nutrients (as well as silk) and this one is found in various «strengths» III it is the one with the most moisture and is for those with very dry skin. Something I don’t really have, but I like to give the skin a real boost at night anyway! 

4. Sensai cellular performance eye cream: Dette er øyekremen jeg bruker om natten. Denne har en del aktive ingredienser i seg, og er nok egentlig ikke en krem man burde bruke før man er rundt 25. Jeg bruker den likevel hehe, da flere øyenkremer ikke har vært fuktighetsgivende nok for meg (da får du tørre ringer under øynene når du sminker deg), og denne gir meg nok fukt på kveldstid! Bruker en annen om dagen. Du finner denne: HER
//This is the eye cream I use at night. This one has some active ingredients in it, and is probably not really a cream you should use until you are around 25. I still use it hehe, as several eye creams have not been moisturizing enough for me (then you get dry circles under the eyes when you have make up on) and this gives me enough moisture in the evenings!

 

Noen ganger liker jeg å endre litt hva jeg bruker under fuktighetskremen min om natten, så istede for den svindyre moussen fra Sensai er det mange andre alternativer. Alle disse over er serum eller boostere som skal bruker UNDER fuktighetskremen din.
// Sometimes I like to change a little bit what I use underneath my moisturizer at night, so instead of the expensive mousse from Sensai there are many other options. All of these above are serum or boosters to use UNDER your moisturizer.


BOOSTERS & SERUMS:

5. Dermalogica skin hydrating booster: Dette er det nyeste produktet jeg har skaffet meg inn i familien, og mamma har faktisk også kjøpt denne! Super under fuktighetskremen om du føler deg litt ekstra tørr og kan brukes både morgen og kveld. Denne er en FUKT booster! Den finner dere: HER
// This is the newest product I have added into the family, and my mom actually bought this one too! Perfect under the moisturizer if you feel a little extra dry and can be used both morning and evening. This one is a MOISTURE booster! 

6. Estee lauder advanced night repair: Denne føler jeg er fin litt sånn innimellom. Har ikke helt fått testet denne så veldig godt ut enda, og kan ikke si at den er verken god eller dårlig. Men huden føles fin og ingen utslett eller lignende. Bare hørt så veldig mye bra om denne! Du finner den: HER
// This one I use once in a while. Haven’t quite tested this one that much yet, and can’t say it’s neither good nor bad. But the skin feels fine and no rashes or anything like that. Just heard so much good about this one!

7. La Mer the concentrate: Denne er dyyyyyr! Haha, og jeg hadde nok ikke kjøpt den selv om den ikke var sponset. Men bra er den dessverre. Denne bruker jeg under fuktighetskremen om natten om jeg føler at huden min er sår, solbrent eller lignende. Den lindrer og er spesielt fin mot arr eller kjemisk peeling osv. Det er virkelig en liten mirakel broth! Du finner den: HER
//This one is expensive! Haha, and I probably wouldn’t have bought it even if it wasn’t sponsored. But unfortunately it is good. This one I use under the moisturizer at night if I feel my skin is sore, sunburned or something like that. It soothes and is especially nice against scars or chemical peels etc. It really is a little miracle broth!

8. Dermalogica ultra calming serum: Dette er et billigere alternativ til La mer sin, og har de samme funksjonene. Bruker denne om jeg føler at huden er irritert, eller trenger å få roet seg ned litt etter harde behandlinger, skrubber, peeling etc! Denne finner dere: HER
//This is a cheaper alternative to La mer. Use this if I feel that the skin is irritated or need to calm down a bit after hard treatments like, scrubs, peels etc!

9. La Mer renewal oil: Sist men ikke minst.. The holy grail. Denne oljen er bare helt helt helt fantastisk. Bruker den innimellom alt det andre, og bruker egentlig denne om jeg er helt nøytral. Om huden min føles helt perfekt, putter jeg på denne og sier meg fornøyd. Super drøy er den også!
Denne finner dere: HER
//Last but not least .. The holy grail. This oil is just absolutely absolutely amazing. I use it in between everything else and really use it if I am completely neutral. If my skin feels absolutely perfect, I put on this one!

2 Responses to MY NIGHT SKINCARE ROUTINE

  1. Du burde nok lese litt mer på La Mer og se på tester som er gjort av dette merket sammenlignet med langt billigere merker

Leave a reply