annonselenker

Føler det er veldig lenge siden jeg oppdaterte dere på hud produktene jeg bruker?? Uansett, jeg tror det er veldig mye av det samme. Om morgningen gjør jeg ikke stort, og renser som regel huden med en bomulls pad og toneren fra Dermalogica som jeg sverger til! Tror dette er min 3 flaske! Deretter påfører jeg et serum, her har jeg ganske mange å velge mellom, så jeg går for hva huden min trenger akkurat den dagen! Trenger jeg ekstra fukt går jeg inn med STURM sitt, og føler jeg huden er litt gunsten bruker jeg et c vitamin serum som også over tid fjerner pigment!

// Feels like it’s a very long time since I updated you on the skin products I use ?? Anyway, I think it’s very much the same. In the morning I do not do much, and usually cleanse the skin with a cotton pad and the toner from Dermalogica that I swear by! Think this is my 3 bottle! Then I apply a serum, here I have quite a few to choose from, so I go for what my skin needs just that day! If I need extra moisture, I go in with STURM, and if I feel the skin is a little dead, I use a vitamin C serum that also removes pigment over time!

Dermalogica toner: HERE / Sturm hyaluronic serum: HERE / Biolumin-c serum: HERE / C E ferulic: HERE

Så påfører jeg RAINY over hele ansiktet. Rainy var et av de viktigste produktene jeg ville lage når jeg startet natalie, og den har forblitt den eneste dagkremen jeg bruker med mindre jeg bare vil prøve noe nytt innimellom. Den passer til alle hudtyper, også sensitiv hud. Itillegg er den perfekt under sminke da den er litt sticky. Skal helt ærlig si at jeg ikke er så fan av lukten, men jeg har blitt vant til den! Det er ingen parfyme, så det er bare dens naturlige lukt som var mye viktigere for meg når jeg laget kremen. Strippet for alt annet enn de viktige tingene!

// Then I apply RAINY all over my face. Rainy was one of the most important products I wanted to make when I started natalie, and it has remained the only day cream I use unless I just want to try something new from time to time. It is suitable for all skin types, including sensitive skin. In addition, it is perfect under makeup as it is a bit sticky. I must honestly say that I’m not a fan of the smell, but I’ve gotten used to it! There is no perfume, so it’s just its natural smell that was much more important to me when I made the cream. Stripped for anything but the important stuff!

Rainy face cream: HERE / Outside norway: HERE

Tilslutt påfører jeg øye serum fra dermalogica som lysner opp! og mitt FAVORITT vippeserum fra x-lash. altså, helt gull, og det er ikke noe tull i dette i det hele tatt. Det fungerer som bare det, og jeg kommer aldri til å slutte!

// Finally, I apply eye serum from dermalogica which brightens up! and my FAVORITE eyelash serum from x-lash. that is, completely gold, and there is no nonsense in this at all. It works like a charm and I’ll never stop!

Dermalogica eye serum: HERE / Xlash lash serum: HERE

Leave a reply