11 Responses to MY TATTOOS (VIDEO)

 1. Hei,
  har et spørsmål angående vippeserum. ble du litt rød der du hadde påført serumet? Har blitt litt rød på områdene, ikke hoven eller noe og lurte på om det kanskje er normalt?:)

 2. Hei, Anniken.
  Eg skal vere ærleg å sei at eg ikkje les bloggar, og dette er også fyrste gong eg les din blogg.
  Eg klikka meg inn ens ærend for å legge inn ein kommentar til deg.
  Overaskande nok er “bloggerne” ein ganske interessant serie, og eg finn meg sjølv i å binge ein heil sesong denne fredagskvelden.
  Eg vil berre fortelle deg at eg tykkjer du er utruleg vakker og håpar du sjølv kan lære deg å sjå dette i deg sjølv.
  Du fortjener alt godt, og eg håpar du har det bra.
  Det traff meg litt noko du sa i eit klipp om at “jeg skulle ønske jeg kunne være en av de som føler seg komfortable i egen kropp, men skulle gjerne hatt dette i tjueårene”. Eg er ein av desse, eg er 25 år og studerer meg ikkje lenger i spegelen eller leitar etter skavankar med meg sjølv. Denne kjensla burde du også ha og eg skulle ynskje du såg det same som meg, når eg ser på deg.
  Ta vare på deg sjølv.
  – Malin K

Leave a reply