(ANNONSE): SPONSET REISE

Andrea & Julia ♥

HELSINKI MED GODE VENNER

Heisann og hoppsann! Håper alle har en litt bedre mandag i dag. Solen skinner og jeg kan se frosten på vinduet. Jeg startet dagen med noen skikkelig vitamin shots før jeg gjorde en liten yoga time for meg selv. Anbefaler virkelig «yoga with Adriene» på Youtube, hun er så behagelig å høre på. Snakker så bra for seg, minner deg på å smile, puste og bruke kroppen riktig. En fin start på morgningen når man tvinger seg til å våkne litt ordentlig. Jeg tror det er viktig å puste riktig, få en god puls innimellom. I helgen var vi i Helsinki, jeg var invitert av Nelly woman, og Anders av Nelly man! Så gøy at vi kan reise sammen og være litt influencers begge to. Så stolt av han og alt han får til om dagen! I tillegg tror jeg at jeg har ledd meg igjennom hele helgen, herregud for en gjeng! Latteren til Andrea er til å dø av, og Bjørn Erik er akkurat den samme. Haha, noen har bare en latter det er helt umulig å ikke le av!

Fiiine Bjørn Erik, så godt å se han igjen!

Andrea & Goran!

HOW I MADE MY DRESS:

Vel, så var det denne kjolen da dere! Haha, kan ikke skryte på meg at jeg har laget den, men jeg har faktisk satt sammen to kjoler! Glitter kjolen bestilte jeg litt stor og gjorde stroppene bak om til et kryss slik at den ikke falt av meg. Beltet er fra Zara, og det sorte «tyllet» over er fra en Dry lake kjole. Forsåvidt kjedelig og stygg spør du meg (hehe sorry), men jeg falt pladask for det sorte materialet. Så jeg klippet det rett og slett bare av, og satte det sammen med beltet. Super kult å bruke over jeans også!! For strikken i håret mitt gjorde jeg egentlig bare det samme, jeg klipte litt av tyllet og knøt det rundt hestehalen min!

//Annonselenker//

Glitter kjole: HER / Dry lake kjole: HER / Sko: HER

13 Responses to NELLY HOTELL & BLOGGERE

  1. Hvilken størrelse kjøpte du i kjolen? (sølv)☺️ Og hvor høy er du egentlig??? Sånn med tanke på om den kommer til å passe meg i lengden eller ei haha.
    Kreativt, dødsfint!

  2. Det er mulig jeg har misforstått en hel del, og hva organiske stoffer er lagd av osv osv. Men som jeg har skjønt er ikke tatoveringer organisk. Og du sier du har kuttet ut med vanlig sminke mot det som er organisk for kjæresten din tror det vakre er naturlig. Og jeg er og jeg ble veldig imponert , så jeg fikk mye mer respekt for deg. Men så fikk jeg øye på alle tatoveringene, og det er blekk. Er det så himla organisk og ikke minst naturlig??

  3. Hei. Elsker elsker bloggen din. Ble utrolig nysgjerrig på hvor de øredobbene som henger bak øret er fra (gull):))?

Leave a reply