Ahh, dette er en serie dere bare må se!! Jeg og Cornelia kom tilfeldigvis over denne da vi var i Dubai, og jeg var syk. “Sinner” var en serie jeg hadde lagret for en stund tilbake, men ikke begynt å se på. Jeg trodde helt ærlig at det skulle være en slags spansk såpeopera av noe slag. Vi satte den på, selvom innholdsteksten ikke fenget meg helt. Jeg antar at vi bare ikke fant noe annet, og jeg var sliten. Når serien startet forsto jeg ikke hvordan innholdt og selve starten kunne henge sammen. Jeg forsto da at innholdsteksten egentlig gjelder sesong 2, som ikke har kommet enda. “Sinner” er en av de bedre, og det er lenge siden jeg har blitt så hektet på en serie. Den fortjener mer omtale, og er spennende fra start til slutt. Enda kulere er det at hoved skuespilleren har produsert serien selv, og heyhey hun er sammen med Justin Timberlake. Helt fantastiske skuespillere og et helt sinnsykt spennende løp med tiden. og hvordan startet det? vell… noen dør ganske kjapt, fort og brutalt. og det var den siste du kunne forestille deg at skulle gjøre det.

Sinner kan du se på Netlfix, og jeg gleder meg sånn allerede til sesong 2!

14 Responses to NETFLIX TIP THIS SUNDAY

 1. Hei Anikken!

  Binge-watcher Bloggerne i kveld og måtte bare skrive til deg. Jeg har ikke fått lest boken din enda, men det står på planen. Derfor vet jeg ikke om jeg syns den er bra eller ikke. Det jeg syns er teit er at folk angriper deg som person, de snakker jo ikke om boken! Jeg ser for meg at du tåler kritikk, at du forstår at boken kanskje ikke faller i smak hos alle, men når folk går på personen Annikken så må du faktisk få lov til å stå opp for deg selv. Jeg ble glad da du faktisk «slo fra deg» og sa det du mente. Håper den verste stormen har lagt seg, og at du slapper mer av <3

 2. Hei! Lurer på hvilken modell de grå shortsene dine fra Levi’s evt 🙂 Eller er det et par 501 som du har klippet selv?

 3. Hei Anniken:)
  Jeg fant ikke serien på Netflix. Ville bare si at jeg har lest boken din og jeg syns den var veldig bra. Du er flink til å skrive. Jeg lever meg inn i det du skriver om. Takk til deg<3

 4. Sinner kom ut på netflix australia for 2 år siden, sesong 2 har også vært ute der ganske lenge! Så det er vell noen land det er på netflix! Fortalte ei venninne om det, hun fikk lasta det ned en eller annen plass.. Synes sesong 2 nesten er enda bedre, gled deg 🙂

 5. Hei Anniken!
  Dette har forsåvidt ingenting med akkurat dette innlegget å gjøre. Men jeg måtte finne en måte å skrive til deg på!

  Jeg henger litt etter, så jeg ser på sesong 10 av bloggerne, passert episode 12.
  Og jeg må bare si; at jeg har så utrolig stor respekt for deg, og jeg tar virkelig av meg hatten! Så mye unødvendig pes du fikk for en bok som var så utrolig bra, og måten du skriver på treffer meg rett i hjertet. Virkelig. Jeg leste ut boken din på èn kveld, og jeg er egentlig ikke så glad i å lese bok? Og jeg syns du er ubeskrivelig tøff som tørr å dele så mye av livet ditt med så mange. Og selv om du fikk så mye pes, så synes jeg du er så tøff som virkelig står opp for deg selv og for alle andre som kanskje har opplevd noe av det samme.

 6. Eller, beklager det var feil! Serien er ikke tilgjengelig lenger der:/ Får opp “fatal error” når jeg kommenterer på bloggen din, Anniken, sånn har det vært flere ganger? Men kommentaren kommer noen ganger med likevel, så vet ikke om feilmeldingen betyr noe.

Leave a reply