Grunnen til mine hyppige mobil innlegg om dagen er rett og slett fordi jeg har glemt kameraet mitt hos tanten min.. Så det må hentes nå føler jeg, haha!   Mobilen tar vel ikke akkurat de beste bildene i lengden, iallefall ikke når min er fin og knust, tjohei! Uansett! Igår hadde jeg noen jenter hjemme hos meg og vi hadde det superkoselig! Var utrolig gøy, og da fikk jeg også anledningen til å bruke den nye jakken min fra Nevernaked! Styrt av søte «Nettenestea» Den er uuuutrolig kul og stillig til fest og jeg vet den kommer til å bli mye brukt fremover!   Var jo utrolig mange som spurte hvor den var fra når jeg la ut bilde på Instagram!

Bukse: Ebay / Sko: Zara / Topp: Bikbok / Jakke: HER

Jakken finner dere: HER

Nå skal jeg slappe av videre ikveld sammen med Madeleine og noen gutter, mens vi ser film! Rolig søndag med andre ord, koselig å ha noen rundt seg om dagen! Vi snakkes!

-A9

62 Responses to NEVERNAKED!

 1. Åååh, den jakken var sykt fin! Hva slags iphone har du, og hvor og hvordan redigerte du disse bildene, for faregn og «softnessen»? App?

  Syntest bildene ble sykt fine jeg, tenkte ikke på at det var mobilbilder overhode!! 😀

 2. Åh den jakken var nydelig! Synd den va litt i dyreste laget for budsjettet mitt nå før jul:(

  Du er så vakker Anniken, og har alltid så fantastisk fint sammensatte antrekk – finner utrolig masse inspirasjon i stilen din <3

  Lurte på den buksen fra ebay, du har ikke tilfeldigvis en link til den? Eventuelt om den ikke selges, hva søkte du på for å få opp slik type bukse?? Har letet etter en slik lenge nå!

  Håper du får en fin søndagskveld!

 3. Hei Anniken!

  Jeg har lurt i det siste på å starte min egen blogg. Jeg har blogget før, i to år faktisk, men endte med at jeg slettet den. Jeg synes det var veldig gøy og savner det på en måte litt.. men jeg har rett og slett ikke «motet», da ingen på skolen såvidt jeg vet blogger, og jeg er rett og slett redd for å bli hengt ut/snakket om osv. Så jeg lurte på hvordan det var for deg, og om du synes det var pinlig?:)

  Takk på forhånd, hilsen Camilla<3

 4. denne kommentaren kommer litt tilfeldig men jeg har en film du bør sjekke ut! det er om hvordan vi mennesker er med på å ødelegge naturen, og i dette tilfellet fugler. Jeg vet du har skrevet mye om dyrevern på bloggen din, og du har til og med inspirert meg til å bli en også. Jeg er faktisk blitt medlem i dyrevernalliansen 🙂 Håper du får tatt en titt på filmsnutten for den er verdt å se, det er helt sykt!!

  https://www.whydontyoutrythis.com/2013/11/this-film-should-be-seen-by-the-entire-world.html

 5. utrolig fin jakke! du har så mye fine klær altså, så missunnelig 🙂 🙂 fint nytt design i dag foresten!

 6. Den kommentaren til «geir» er overalt på bloggene til de på topplisten, bare så du er informert om det! Du er suuuperflott, nydelig!

 7. Har ikke lest bloggen din lenge, men du ble fort favorittbloggeren min og forbildet mitt. Så elsker jeg virkelig stilen din! Stå på videre! 🙂

 8. Hei!

  Hvilken str. har du i buksa? 🙂 Fant noen linker på ebay, men vet ikke hvem jeg bør velge??

  Hvor mye betalte du for buksa, og jeg har allerede bestilt noe annet fra ebay, men jeg har enda ikke fått det, hvor lang tid tok det før du fikk buksa?.. 🙂

  Klem

Leave a reply