Jeg klarer altså ikke å gå innom Milla uten å komme ut med en liten pose… klarer ikke!! I dag var jeg innom for å returnere et bilde, og gikk ut med like mye. Klassisk. Det ble en ny sten, til å ha stearinlys i utover mørket, nye sorte spisepinner og små skjell til å holde de oppe.

// So I can not walk by Milla without coming out with a small bag … I just can´t its impossible !! Today I stopped by to return a picture, and went out with just as much. Classic. It was a new stone, to have candles in, new black chopsticks and small shells to keep them up.

Så, har jeg også kjøpt meg to Zalto glass. Håndblåste, tynne og vakre. Jeg har aldri tenkt at glass har så veldig mye å si, men det har det. Nå tenker jeg over hvordan glass alle andre har, fordi man blir så vant til den tynne stetten.. Disse kan ikke vaskes i vaskemaskin!! Kjøpte de på Backeigrensen på CC vest.

// So, I also bought myself two Zalto glasses. Thin and beautiful. I never thought glass had that much to say, but it has. Now I think about everyone elses.. These can not be washed in the washing machine !! 

2 Responses to NEW IN:

Leave a reply