Okey, really.. Har dere sett en så vakker jakke?

VAL BIKER SHEARLING JACKET · BY J.LINDEBERG

I dag banket det på døren for levering av denne nydelige saken. Altså, hakeslep. En ting var at den var helt nydelig i det jeg tok den opp av posen, men når jeg tok den på ville jeg ikke ta den av igjen. Den er sååå myk! Den er seriøst foret hele veien, helt ned til armene. Den er som en liten vinterdrøm, og dette er en typisk jakke jeg ville sett i sort og tenkt.. Njæ, seen it before. Men denne? Ææ, gleder meg så til dere skal få noen ordentlige outfit bilder av denne. I dag har jeg egentlig kun vært hjemme å pakket til klessalget. Jeg selger såå mye fint! Håper å se mange mange av dere der, så remember to not drink to much! Nå skal jeg spise middag, og må begynne å kutte litt grønnsaker. Har så sinnsykt hodepine i dag.. Er fortsatt så innmari jetlagged, og har hatt på klokken pga av møter hele uken. Vurderer å ture til Bergen neste uke for å «slappe» av litt.. Trenger litt Bergens luft og fine turer i finværet. Hehhe, snakkes snart!

.  .  .

// Today it knocked on the door for the delivery of this beautiful thing. It was absolutely beautiful when I picked it up from the bag, but when I put it on I would not take it off. It’s sooo soft! It is seriously lined all the way down to the arms. It’s like a little winter dream, and this is a typical jacket I’d look at in black and thought .. Well, seen it before. But this one? Ah, I’m looking forward to get some nice outfit pictures of this. Now I’ll have some  dinner! Have such insanely headaches today .. Is still sooooo jet lagged. Considering traveling to Bergen next week to «relax» some .. Need some mountain air and nice walks in the nice weather. Hehhe, talk soon!  //

It´s so fluffy I wanna dieee

20 Responses to NEW IN – EN VINTERDRØM

  1. WHAAAT!!!! Så nydelig!! ÆH! Kan du pliiiiiis rope ut om du ser en til en mer rimeligere pris?? I WANT IIIIT! But I cannot afford it…. men kanskje jeg bare må kjøpe den allikevel. For herregud… nei…….

  2. Etterlater sjeldent kommentarer og vet du ikke har lagt det ut på bloggen men bare på snapchat/instagram men jeg måå bare få sagt til deg at den videoen av deg og Anders gjorde meg så lykkelig og glad på dine vegne! Har lest bloggen din i evigheter og føler meg alltid, kanskje ikke bedre, men roligere og mer normal når du skriver så ekte om hvordan du har det med angst og liknende. Har selv angst til over ørene i lange perioder innimellom og derfor måtte jeg bare få sagt hvor lykkelig den videoen gjorde meg for det der, det er det som er lykke! Og det er den lykken der som kurerer angsten for en stund! Godt å se deg lykkelig, da tillot jeg meg selv og også være litt lykkelig akkurat nå..

    ble litt rotete skrevet da jeg prøver skrive det jeg tenker haha, men tror du skjønner hva jeg mener..

  3. Går det bra med deg, Anniken? Du virker glad og det ser ut som du har det bra, men synes du har blitt tynnere, og jeg har selv blitt det før så er vanskelig å legge merke til.. men går det bra med deg?

  4. Ved første øyekast leste jeg «Har dere sett en så vakker jente?», så da kan jeg like så godt si det som det er Anniken. Du er vakker. Håper alt står bra til med deg, ønsker deg en fortsatt fin høstkveld <3

  5. Den filmen av deg og Anders på snap var helt nydelig. Du virker så lykkelig. Lev livet og nyt det! Ganske sikker du har funnet deg et unikum der

  6. Kjære Anniken, jeg sitter 5 min inni dagens episode av bloggerne og tårer allerede opp. Kan jeg spørre deg om hvordan du har det etter det ble slutt mellom deg og Anders? Er dette noe du muligens vil skrive om (kanskje som en liten update når sesongen er ferdig) i et innlegg? Kanskje snakke litt om hvordan man raskt «avhenger» av (litt feil ord men du forstår) en person i et forhold, og hvordan man skal klare seg når det man var redd for, at de skal forlate deg, plutselig skjer? Nå ser jeg dere fremdeles omgås hverandre, og det er fantastisk å se <3 Han virker som en flott fyr for ei flott jente som deg! Hadde vært veldig fint å få høre hvordan det går med deg – vi bryr oss om deg vet du, og det å se deg gråte i dagens episode var ikke hyggelig. Ønsker deg alt godt og håper du har det fint. Klem <3

    • Jeg fikk den tilsendt av et byrå som hadde fått den inn! Men jeg regner med den kommer veldig snart på nett <3

Leave a reply