Annonse – I samarbeid med NAKD.com

Hei søte! Jeg fikk en ganske fin pakke fra NAKD denne uken og tenkte dere skulle få se! Elsker når jeg fine fine basic plagg, det er rett og slett veldig vanskelig å finne, kjedelig å kjøpe, men høyst nødvendig! Har ikke også fotostudioet på “kontoret” blitt fint? Har mast så utrolig mye på mitt agency om de kunne skaffe et content room, og vips så fikk jeg velge ut det jeg ville ha på Ikea! Haha, så jeg og Cornelia tok innrednings jobben i går 

// Hi sweeties! I got a pretty nice package from NAKD this week and thought you’d see! Love when I find good basics, it’s simply very hard to find, boring to buy, but the most necessary! The room turned out good, right? I asked my agency if they could get a content room, and then I had to choose what I wanted at Ikea! //

Sparkling top: HERE

Black t-shirt: HERE

Grey tank top: HERE

White t-shirt: HERE

Med koden Anniken20 får dere 20% rabatt på NAKD!
// The code Anniken20 gives you 20% off //

China top: HERE

Black satin shirt: HERE

Beige coat: HERE

8 Responses to NEW IN – NAKD HAUL

Leave a reply