JACQUEMUS – LA BOMBA FRINGE DRESS

Kjærlighet ved første blikk. Eller kanskje andre. Kan med andre ord si at når jeg fikk den på, fikk jeg den ikke av. Noen plagg bare smelter på, som om de skulle vært der hele tiden. Man forstår plutselig setningen «den kledde deg», så blir man glad. Jeg har sett på den før, eller vel, mange ganger før. Men prisen har vært stiv. Guess what, 50% avslag i en butikk i Berlin. Haha, s i n n s y k t. Det var til og med to igjen! Gleder meg til å bruke denne på høsten også, med silkebukser og lette chasmere gensere…. YES! Det var faktisk ganske delt på Instagrammen min om jeg skulle kjøpe denne eller ikke, noe jeg syntes var så innmari rart.
Men det skal man kanskje bare være glad for, at vi er forskjellige. Jeg la min elsk her.

// Love at first sight. Or maybe second. In other words, when I tried it on, I did not get it off. Some clothes just melt as if they were there all the time. You suddenly understand the phrase «it suits you» and you get happy. I’ve seen it before, or well, many times before. But the price has been high. Guess what, 50% off in a store in Berlin. Haha, whut. There were even two left! Looking forward to use this around fall aswell, with silk trousers and light chasmere sweaters. YES! It was actually quite divided on my Instagrams if I should to buy this or not, which I thought was so strange. But maybe we should be happy that we all are different. I just loved it//

. . .

S T A R T E R    K I T …

MAC – PEACHSTOCK

Mistet denne for en stund tilbake og har irritert meg siden, mac sin nude i fargen «peachstock» er helt nydelig! Andre nude jeg elsker er «cherish»
og «creme d nude«, så liker jeg også Urban decay sin som heter «walk of fame» <3

// Lost this for a while back and have annoyed me since, mac’s nude in the color «peachstock» is absolutely beautiful! Other nudes I love is «cherish»
and «creme d nude», I also like Urban decay called «walk of fame» //

CHANEL EYELINER – AMBER

Favoritt lineren min. Ingen over, ingen under. Enten du har blå, grønne eller brune øyne er denne så fin. Den har et lite lite hint av lilla i seg, noe som får øyene til å poppe. Ser du meg med liner, er det denne. Jeg liker å bruke den i våtkanten over og under, eller som en liner jeg duser utover på øyelokket. Hatt min så lenge jeg kan huske, så har nesten ikke turt å sjekke om du fortsatt har den, men joda! Den er fortsatt i produksjon, pfjo.

// Favorite liner. Whether you have blue, green or brown eyes this one is so nice. It has a small hint of purple in it, which causes the eyes to pop. Do you see me with liner, this is this one. Had this one as long as I remember, so I didn´t dare to see if they still had it, but yes! It is still in production, pfjo //

9 Responses to NEW IN – SHOPPING

  1. Elsk på kjolen! Du var nydelig i den! Kunne du delt hvilken app du bruker for å legge til gul subtitle på bildene dine?

  2. The dress looked so beautiful on you! Can’t wait to see how you style it. What do you use to add the paint brush strokes and the gold paint in this post? Thank you!

Leave a reply