annonse

THE OLD KITCHEN:

THE NEW KITCHEN:

Når vi skulle flytte inn i den nye leiligheten var det egentlig kun kjøkkenet jeg tenkte vi ville gjøre noe med, og det var også kanskje det første jeg tok tak i! Kjøkkenet i seg selv var levert av Oslo kjøkken studio, og jeg kontaktet de da jeg ville bytte fronter og håndtak. Jeg dro ned å fikk se på alle variantene de hadde, og lord, det var mye fint. Håndtakene vi valgte var en helt ny kolleksjon, og smeltet helt perfekt inn. Jeg hadde faktisk aldri sett fargen «lys antikk» i virkeligheten, så jeg var ganske spent på å se hvordan det skulle se ut. Men det ble nydelig, og jeg er overlykkelig!! Vi skal bryte opp med litt svarte detaljer, og benkplatene er ikke helt ferdig!

// When we were moving into the new apartment, it was actually only the kitchen I thought we would do something with, and that was also perhaps the first thing I looked into! The kitchen itself was provided by Oslo kitchen studio, and I contacted them when I wanted to change fronts and handles. I went down to see all the varieties they had, and lord, it was a lot of fun. The handles we chose were a brand new collection, and blended in perfectly. I had never actually seen the color «light antique» in real life, so I was pretty excited to see what it would look like. But it was beautiful, and I’m overjoyed !! We are going to break it up with some black details, and the worktops are not quite finished!

Oslo kjøkken studio finner dere: HER

Leave a reply