N E W

Jeg holder på å ommøblere litt hjemme om dagen og byttet ut skapet jeg hadde fra før, med denne nydeligheten fra IKEA. Planen var egentlig å kjøpe en fra Jotex, men jeg ombestemte meg og skal returnere den tilbake. Denne var billigere, og hadde også to skuffer nederst som gjør at jeg får enda mer plass i en ellers ganske liten leilighet! Føler også at jeg fikk mye mer plass! Fargen er i valnøtt forresten! Du finner den: HER

// I am currently at home during the day and yesterday I replaced the closet I had before, with this from IKEA. The plan was to buy one from Jotex, but I changed my mind and will return it. This one was cheaper and also had two drawers at the bottom which allows me to get even more space in an otherwise quite small apartment! Also feel that I got a lot more room! The color is in walnut by the way! You will find it: HERE

6 Responses to NEW NEW NEW

Leave a reply