BALENCIAGA TRIPLE S SNEAKERS

Dette er synet av et halvt års ventetid for å seia det slik, haha. Altså, hvis dere lurer på hva jeg bruker penger på i livet, så ser dere det her. Sko er min passion. Egentlig kanskje det dummeste man kan bruke penger på i og med at det er en forbruksvare, og er ikke akkurat noe man får så mye igjen for som når det gjelder f.eks vesker. Men! Det skal sies at jeg passer så insane godt på skoene mine, kanskje mer enn noe annet. Jeg smører de, vasker de og styrer og ordner. Sko har så utrolig mye å si om en person, og er kanskje det viktigste jeg kler på meg hver eneste dag. Et outfit får et helt annet utrykk med et par gode sko og vel, jeg kan ikke noe for det! Noen har veske obsession, andre har sko. Det skal også sies at jeg sparer mye, jeg jobber mye og jeg bruker pengene mine klokt. Det føler jeg at jeg alltid har gjort. Så, sko er det jeg unner meg og denne gangen er det et par sneakers. Som dere kanskje har fått med dere er det sjeldent det er et par heler, jeg har faktisk ikke et eneste dyrt par sko som er noe annet enn boots, sneakers eller sandaler. So here u go! My latest baby, som en liten klapp på skulderen for at jeg har vært flink flink og flink!

5 Responses to NEW SHOES IN THA HOUSE

 1. Disse Balenciaga sneakersene er syyykt kule! Jeg tenker at så lenge en betaler det som må betales (regninger, matpenger, etc), så kan en bruke penger på hva en vil. En kommer til å bruke pengene uansett og hva folk prioriterer pengene sine på er helt individuelt, noen bruker det på hjem og interiør, andre på reise, noen på klær og sko, mat, etc. Selve pengene har ingen verdi i seg selv, det er hva du faktisk bruker det på som er verdigfullt!<3

 2. Anniken du er så pen og har så kul stil at jeg dævver!! Jeg syns disse skoene er så deg, og du kommer til å rocke dem som bare det. Du skal ikke beklage deg for at du velger å priotere pengene dine på hva du selv vil. Du er jo også blogger og klær osv er også en liten del av jobben din.

  Stå på<3

 3. Vel fortjent!
  Liker bloggen din. Du er liksom så, ekte.
  Lest en liten stund men aldri kommentert før. Ja før nå 🙂

  Finner selv mye terapi i det å skrive. Og har derfor begynt å blogge selv.
  For å dele min noe spesielle, dessverre, historie.
  Mye for min egen del som sagt, men også i håp om å gjøre noe for andre. Selv om det har vært skummelt å åpne seg så mye.

  Om du vil ta en titt kan du se her: mariasvalastog.blogg.no
  Du finner deler av min historie i April arkivet 🙂

Leave a reply