Haha, det er ikke ofte jeg skriver om hverdagslivet mitt på bloggen.. Men nå har jeg faktisk blogget to ganger på en dag, noe jeg ikke har gjort på sikkert flere år. Så idag samlet jeg sammen noen bilder for at dere skal få se mitt utrolig spennende liv (hehe). Spytt ut om dere vil ha flere hverdagsinnlegg, godt å vite! Å nei, jeg har ikke fått meg ny bil? Jeg har leiebil, haha. Det er ikke annet enn en Fiat mettalisk blå 96 modell, like gammel som meg til og med! Lo meg ihjel når jeg fikk denne i hendene og savner nå min egen bil stooort. Likevel må jeg ta meg selv i at det er vel også bilen jeg hadde endt opp med uten hjelp av mamma og pappa. Så jeg skal egentlig bare være glad jeg har fått låne en bil i det hele tatt. Hvis noen lurer på hva som har skjedd med min egen? Hehe, den er på verksted fordi den har en bulk her og der?. Silje har forresten kommet seg oppover til Stavanger! Min kjære lille prikk på fingeren min (iallefall en av de) er forelsket i hele stedet. Godt er det å ha hun her også! Så idag har vi egentlig slappet av før vi tok oss en tur til Stavanger for å spise sammen med Stine! 

Så nå har vi kommet hjem og skal fylle i oss tre flasker vin mens vi skal spille kort. Når Silje først er på besøk må man iallefall være sosial! Så begynte plutselig kongeparken å slippe fyrverkeri! Dødskoselig.
Vi snakkes!

-A9

15 Responses to Ny bil?

  1. Jeg savner de fine hverdagsinnleggene dine!! Du er en utrolig vakker og sterk dame/kvinne jeg har fulgt helt siden jeg så deg på tv. Du er virkelig en som inspirerer meg, du er virkelig et godt forbilde😃😃 du burde klype deg i armen noen ganger og tenke over hvor fantastisk du egentlig er, selvom det ofte er lett å glemme det. Heller fokusere på alle andre eller drukne i sine egne problemer, men husk at du er veldig spesiell!!❤️❤️

  2. Jaa!!! Skriv mange fler personlige innlegg, hvordan du takler skolepress f.eks.! Vi vil vite mer om livet ditt og hvordan du tenker i hverdagen 🙂 du er en så inspirerende person, at jeg tror alle hadde hatt godt av å vite hvordan du tenker rundt de mest normale og hverdagslige tingene!

Leave a reply