Idag dukket det opp enda en pakke i posten fra Sheinside.com og de overrasker like mye hver gang! Denne gangen ble jeg til og med enda litt mer fornøyd enn de andre gangene!    Haha, det er ingen tvil om at Sheinside har uuuutrolig mange klær og det er vanskelig å finne fram til ting.. Men når du først leter litt har de sååå utrolig mye fint!! Dette er hva jeg bestilte meg denne gangen:

Får aldri nok av skinnjakker! Denne passet perfekt! Jeg tok min i small! Vet ikke hvorfor ikke linkene fungerer så dere må kopiere det selv! 
www.sheinside.com/Black-Long-Sleeve-Zipper-Pockets-Leather-Jacket-p-144130-cat-1776.html 

Haha, «its so fluffy im gonna die!» Tuller ikke når jeg sier jeg kunne bodd i denne, min store skolefavoritt til vinteren! 
www.sheinside.com/Pink-Hooded-Long-Sleeve-Shaggy-Pockets-Sweatshirt-p-145156-cat-1773.html

Har lenge siklet litt etter denne genseren fra Marc by Marc JacobsHer! ♥  

Åhhh, denne jakken! Gleder meg til å vise dere denne på! Direktelink HER 

Er fortsatt ikke i tipp topp form desverre.. Men jeg setter sånn pris på alt dere skriver til meg! Lover å komme tilbake sterkere snart ♥ Nå skal jeg på øving til ett moteshow jeg skal gå, vi snakkes!

//Sponset

-A9 

47 Responses to Ny pakke i posten

 1. Du er så bra Anniken. Ikke stress, bare ta ting som det kommer, selvom det kan være vanskelig. Du er nydelig, både utenpå oginni tror jeg selvom jeg ikke kjenner ddg har jeg absolutt inntrykk av at du er en herlig jente. Stå på! Hvis du er nede, tenk på så mange som ser opp til deg

 2. Hvordan er det å bestille fra sheinside?<3

  – kvalitet

  – tid

  – hvordan får du vite at pakken har kommet? (får du mail, melding, blir du ringt eller får du hentelapp i posten)

  – toll

 3. Du er den beste bloggeren Anniken!! tusentakk for svar <3 men er det ikke alltid toll når det kommer over 200? <3 men ringer de når du får pakken? (bare lurer på det for har lyst til å bestille derfra men lyden på mobilen min er ødelagt 🙁 ) <3

 4. Så mye fint!! Gleder meg til å se det på <3

  Fikk en mail fra de i dag jeg også, om at jeg måtte velge nye favoritter 🙂 Alltid en glede å få disse pakkene fra SheInside!

 5. Kommer inn på mylovebasket.com når jeg trykker på de tre første linkene, også står det at siden ikke eksisterer. Bare den siste linken funker.

 6. Dumt av deg å skrive at genseren er fra Marc når den ikke er ekte. Sheinside har ikke tillatelse til å selge Marc-produkter, og alt som selges derfra er kopier både fra dyre og mindre dyre butikker, som f.eks Zara. De har fine klær ja, men det blir for dumt å skrive at du har fått deg en Marc-genser.

 7. Vet du om det er noen flere sider som selger skinnjakken? Den var så fin, men kommer ikke inn på linken 🙁

 8. Hei du, verdens skjønneste:)

  Kunne du laget et innlegg om klokkene dine? Ser du har flere MK klokker, og de er så fine, men får aldri sett de nære, bare langt unna på outfitsbilder. Stoor klem!:)

 9. Hei! Ville bare si at jeg virkelig digger bloggen din og deg:) du virker som en helt fantastisk person og veldig sterk, etter alt du går igjennom..! Har kjærlighetssorg selv nå, og det er jo rett og slett helt grusomt vondt og helt jævlig … Har hørt at den første kjærlighetssorgen også er den verste, noe jeg håper er sant! Men tilslutt må alt ordne seg og det gjør det også! Håper det går bra med deg Anniken og stå på videre, også må du vite at det er mange som støtter deg der ute og vet hvordan du har det:)

 10. Så utrolig mange fine ting. Stå på, er du nede vil vi alltid støtte deg og bygge deg opp. Du er en sterk person og det er så dumt at du ikke har det så bra. Men det er bra at du skriver om slike ting, hvis ikke hadde vi ikke kunnet støtte deg 😉 Håper du får det bedre, for det fortjener du virkelig. Du er en herlig jente, både på innsiden og uttsiden. Og jeg ønsker deg virkelig lykke til <3

 11. Kan du værsåsnill vise den vaffeljakken på deg? vurderer å kjøpe den, men vil vite om den er fin på 🙂 kunne du gjort det snart? så jakka ikke blir utsolgt.

  elsker bloggen din

 12. AHH jeg ble så inspirert av de andre kommentarene du hadde fått at jeg bare måå skrive noe selv. Du har den eneste bloggen på topplisten som gir mening. Jeg er så dritt lei av rosa bloggerne som fyller lepper og pupper med fake stuff. Du derimot er deg selv. Du bruker ikke sykt mye sminke, ikke at det trengs heller for å si det sån, og du bruker ikke bare merkeklær men har fortsatt en jævlig kul stil. Du fremstiller ikke livet ditt som et perfekt rosa liv med masse penger, perfekt kjæreste og et liv uten triste stunder. Du er ærlig med leserne dine og det setter jeg stor pris på! Når du skriver at du har det vondt får jeg respekt for deg og vil støtte deg, mens når mange andre rosa blogger klager om at de har liten tid og bla bla bla kunne jeg faktisk ikke brydd med mindre! Du er fantastisk Anniken! Du fortjener det beste i verden, håper jeg en gang kam bli som deg:)

  Klem jente 98

 13. Hva heter skinnjakke modellen? Finner den ikke og linken funker ikke.

  Og kommer inn på mylovebasket ellernoe og er det det samme som sheinside?

 14. Den fluffy genseren var kjempesøt! Lukter den vondt? Sånn typisk ekkel ullaktig? Bestilte en genser fra Sheinside for ikke så lenge siden, og den stinker! Lukter fortsatt vondt etter å ha gått med den mye.. 🙂

Leave a reply